究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
對佢唔係太反感
但一直覺得好奇怪 到底佢嘅另一半點解會唔呷醋
係咁同其他男人去旅行 同paul 班長果d 好親密
記得有次去旅行好似係同一間房 唔記得邊段片
做運動又抱起黎做 攬身攬勢咁
佢話咩同paul 係好好朋友 一齊經歷過好多 所以咁
但都唔係係有伴侶嘅情況下 親密到咁嘛
Paul個女朋友又頂到架喎 上次睇片
見到paul話自己女朋友係佢女人 我覺得幾安慰
終於覺得佢女朋友先係佢女朋友 而唔係語譚小姐

恆仔好慘
對佢唔係太反感

恆仔好慘

...
覺唔覺恆集好似帶咗帽
以前都對佢無乜野既,係恆仔紅左D,事業有成,出黎認自己係佢女朋友先反感佢
對佢唔係太反感

恆仔好慘

...

巴打不如你講多啲
好似好多野爆咁

四眼助手

佢地冇睥你咩?

咁講啦,我自己個態度係我唔係打痰小姐工,我搵佢做嘢係我(或我個客)俾緊錢佢買佢服務,係一個雙向嘅合作關係。我教班同事仔做嘢都係咁講,對住啲星,唔需要當神咁拜,但要俾應有嘅禮貌,何況痰小姐更稱唔上係“星“。

佢兩位覺得我話佢肉酸係我無禮貌咩?咁阿痰小姐遲到要成村人等,仲拖住2呎厚粉施施然唔好意思都無句,根本唔值得人尊重

其實睇新聞同你地講咁耐
幾乎每一個紅youtuber都係冇時間觀念 大支野
eg ms hunny hana tam
呢兩個共通點又係司徒夾帶既人
睇黎佢地好搵得啦 唔志在錢
成日遲到

我都記得佢上次一啲歉意都無, 上到黎仲食埋個沙律先慢慢補妝

想問下miss hunny有無禮貌架?

前排咪又係被人踢爆佢
遲到& 出show 臨場放飛機

司徒夾帶下面真係無個好

啱啱睇返viu個又要威又要戴頭盔,講KOL嗰集,
譚杏藍、miss hunny、司徒夾帶都差唔多開哂名俾人屌咁濟

嘩2016個鼻假到
其實都唔明點解有人覺得佢靚
仲話咩好識打扮/著衫好百搭/著得好好睇
計我話跟本就係著乜都冇分別
化行個死人狀,又平胸,又矮
跟本點著都唔好睇,突顯唔到個style
化行個死人妝,又平胸,又矮
之前見到佢喺ig度怨YouTube channel嘅view少左好多
又話自己好比心機拍每一條片
但因為YouTube搞到佢冇人睇
心諗,條條片都廣告,假到死
成日拍啲vlog,望住佢啲誇張反應同表情
冇人想睇好正常啦

以前佢扮森林系嘅時候我就覺得好撚累贅
幾百件大地色衫一層又一層著上身加堆花係個頭
隻手加一大抽嘢就話係森林系女孩。。。
究竟佢知唔知咩嚟? 你係殘花敗柳咋
留意呢啲奀星做乜撚

好過留意你囉死肥婆

以前佢扮森林系嘅時候我就覺得好撚累贅
幾百件大地色衫一層又一層著上身加堆花係個頭
隻手加一大抽嘢就話係森林系女孩。。。
究竟佢知唔知咩嚟? 你係殘花敗柳咋

可能啲人覺得濃妝=靚掛
https://youtu.be/16HO0N39pIQ

把口賤到

香港人口味其中一樣咪反映埋佢囉戇鳩

對佢唔係太反感

恆仔好慘

...

巴打不如你講多啲
好似好多野爆咁

物以類聚
人以群分
世界仔
剎那光輝唔代表永恆
面具遲早穿
好想條臭雞死
憎左佢好耐
https://youtu.be/16HO0N39pIQ

把口賤到

香港人口味其中一樣咪反映埋佢囉戇鳩

佢好似以為自己好過人好多咁
其實咪五十步笑百步

仲醜樣過欣宜
哇…樓上貼果條片,
上一秒同下一秒塊面差咁遠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞