究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假

其實有冇人真係見到佢跑完全馬?
用渣馬個app去search 佢個名,見佢30k 同終點無做到時間🤔

好似無跑完🤔

冇跑完都有豬肉牌拎

佢渣馬都無跑完 過咗大會時間
之後LA個場馬拉松跑得完先有牌拎

Btw佢真喊嗰樣真係好柒

LA果個佢本身無得拎⋯⋯

佢冇跑完但扮到跑晒全程咁
追得佢嘅女都係臭西MK(講緊ex)
早幾年成日講咩撚野睇緊小花/大佬B片,屌你神仙B我就識
有次個男仔fd見到小花仲話想同佢影相,聽到之後心諗你係咪弱撚智
當年佢係亞星唱黑色幽默難聽到
追得佢嘅女都係臭西MK(講緊ex)
早幾年成日講咩撚野睇緊小花/大佬B片,屌你神仙B我就識
有次個男仔fd見到小花仲話想同佢影相,聽到之後心諗你係咪弱撚智

認同阿
佢啲公廁事跡真係聽唔少

好記得佢叫自己做暗黑小公主
佢啲公廁事跡真係聽唔少

講黎聽下

暗黑小公主唔係超級巨聲條女咩

https://youtu.be/iwxcC2PIp1c
林明禎正過條臭西咁鳩多
好撚心佢就有返少少自知之明啦
撻咁多化妝品上塊面個樣都可以成個阿嬸咁真係好犀利
啲化妝品牌子唔會覺得佢倒米既咩
愛情呢啲嘢無得講都算
仲要群埋班youtuber
見到佢同d咩薑檸樂玩 做cheap晒自己
好歹都係明星呀大佬 咪咁啦好嗎
搞得band都係有初衷 唔會淨係為左賺錢啦
可唔可以搵返一開頭想追嘅嘢去努力
而唔係用呢啲途徑令自己變紅 而放棄原本嘅tonick?

「世界要我做嘅嘢實在太多
唔跟就錯 錯錯錯我做我自己好過」

我希望你有追post啦

如果咁多年前把聲已經係咁
主持都未講完佢就跳出嚟講多謝晒
佢個樣都執咗幾多
當年都係咁濃妝但明顯個鼻唔同

原來咁多年前把聲已經係咁
主持都未講完佢就跳出嚟講多謝晒
佢個樣都執咗幾多
當年都係咁濃妝但明顯個鼻唔同
愛情呢啲嘢無得講都算

我希望你有追post啦

以前嘅tonick有性格好多
愛情呢啲嘢無得講都算

我希望你有追post啦

咩人咪群咩人度囉 好簡單姐 根本本身個人格都有問題 世界仔 見人講人話 見鬼講鬼話 帶住個面具做人
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假

用渣馬個app去search 佢個名,見佢30k 同終點無做到時間🤔

好似無跑完🤔

冇跑完都有豬肉牌拎

佢渣馬都無跑完 過咗大會時間
之後LA個場馬拉松跑得完先有牌拎

Btw佢真喊嗰樣真係好柒

LA果個佢本身無得拎⋯⋯

佢冇跑完但扮到跑晒全程咁

呢次跑係有運動品牌sponsor 可能專登做個豬肉獎牌畀條八婆
LA馬拉松 嗰排仲日日講到自己返美國=返鄉下咁 佢以前喺美國都唔係留咗好耐咋嘛屌

其實佢英文程度 從來冇人覺得佢去過留學
咪以為外地食下麥當勞就當第二個故鄉啦
佢好做作 把死人聲
Biiru~~~ Soju~~~
(係咪好嘈呢

屌 有聲

但係嗰兩隻貓係得意既
愛情呢啲嘢無得講都算

我希望你有追post啦

咩人咪群咩人度囉 好簡單姐 根本本身個人格都有問題 世界仔 見人講人話 見鬼講鬼話 帶住個面具做人

下?係咪你地誤會左人地呀?人地分分鐘真上位假初衷呢?
夾下band就一定有初衷 堅持音樂熱誠?

笑死人 等於個個beauty beggar(暗星、女版祖男、幫主、大佬b)都話想介紹「好用產品」比大家 實際呃試用、賣廣告、團購呃錢 最重要供樓、搵油水睇hang jai揀咩女 知咩人啦 物以類眾係冇錯呢~
愛情呢啲嘢無得講都算

我希望你有追post啦

下?係咪你地誤會左人地呀?人地分分鐘真上位假初衷呢?
夾下band就一定有初衷 堅持音樂熱誠?

笑死人 等於個個beauty beggar(暗星、女版祖男、幫主、大佬b)都話想介紹「好用產品」比大家 實際呃試用、賣廣告、團購呃錢 最重要供樓、搵油水睇hang jai揀咩女 知咩人啦 物以類眾係冇錯呢~

明眼人
痴撚線
啱啱一開個facebook就見到偷圖夾帶轉貼呢個post黎屌條臭閪

https://www.facebook.com/szetocopy/posts/235616733580048:0
喊得好撚假

就係好似因爲跑唔哂所以喊所以無時間?

但連過30k的時間都無🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞