究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
終於追哂成個post 都無人知道或者爆啲堅料出黎

隻臭雞其實同好人有過野 等多啲人先再講

more

more
唔推唔得
哇屌你 成個吳若希咁樣
雖然兩個都係雞
之前睇譚杏藍啲vlog ,覺得佢同恆仔好sweet
但唔知點解而家好反感,睇過救殭清道夫,真心套戲麻麻,有少少悶。根本就係靠hana一直宣傳先有600萬票房,好撚煩
原來恆仔食二手閪
隻雞平時真係好撚嘈,搵人收鳩佢皮
一早就unfol條臭雞 垃撚圾
恆仔幾時做左導演
岩岩睇佢ig
Actress 放係第一位
之後先youtuber / singer
我係佢個謝票個ig post扮傻仔comment
問佢 你係戲入面係production crew定有份做幕前
點解會去謝票既 跟住幾個鐘之後返去比佢Del撚左

講真 謝票,關柒你事咩

睇樓上D相仲以為係$500港女
其實佢地一齊咗好耐
係暗星唔肯認
仲成日同咩paul哥玩曖昧
去到近年tonick上到位多d
佢先公開
正垃圾

佢真係有同過paul哥一齊架 臭雞嚟

真係有一齊過?

有啊 好似係三四年前分手

Paul唔係有女朋友咩 奀星家姐paul同佢條女仲四個一齊去旅行

Paul 係佢做亞視個輪 姐係參加比賽個陣一齊既 恆仔好似係三年前左右一齊
好撚憎佢 宜家facebook啲廣告又見到佢 旺角附近啲poster又有佢
多謝你~~不過我唔要~~
邊個係痰杏藍?
條on9 hana tam成撚日走去恆仔fb出埋d咩"我愛譚杏藍"呢煩膠post
心諗屌你老母咩 tonick而家又係唔見晒以前d style 唔知做乜撚
以前覺得睇小花去旅行D vlog幾得意
宜家轉睇ming jai
有仔仲同paul痴身痴世 請人食波餅
主動摸手摸腳 唔知博咩
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

屌你邊忽有波
之前睇譚杏藍啲vlog ,覺得佢同恆仔好sweet
但唔知點解而家好反感,睇過救殭清道夫,真心套戲麻麻,有少少悶。根本就係靠hana一直宣傳先有600萬票房,好撚煩

我都覺得係因為hana套戲先好賣 睇個預告片都覺得套戲悶 估都估到個劇情
Sorry 真心唔識佢
有冇人話我知佢有咩代表作?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞