究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
佢仲出左咩手工蠟燭賣四舊水

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/15/003151_6f8efed8f88712f23bcc4e9f49e6ef1d.jpg[img][/url]

痴線
咩蠟燭咁威水

聲稱無動物測試, 燒完D 蠟水可以護膚
仲話賺左D收入會捐畀動物

屌佢老母, 吹到乜春project hapiness office...
睇相咪又係司徒夾帶既office

蠟水護膚
聽佢講果個真係on9啦

其實佢果啲蠟唔係真係蠟,
用就凝點高嘅精油做蠟燭姐,護膚係得,
暖咗仲容易吸收添
但其實成本真係唔係高
400蚊,自己整整到好多個
坊間仲有好多芳療工作坊有教
真係盲粉先同佢買

C?邊度C 發夢果陣咪有C囉
無波又賴鳩d鬆身衫 人唔笑狗都吠
拍過佢
遲咗2粒鐘然後話紅隧塞車
成班crew晨早7點等到9點幾10點先開始到

以為自己邊個

仆街,我都拍過佢,本身要佢1800到,又係話塞紅隧,1850先施施然躝上嚟

On show之前完全唔識佢,到場之後第一眼望到佢個樣我唔小心好大聲咁同啲同事仔講咗句:「E!!乜個樣咁肉酸架!」

點知俾佢同佢條四眼經理人定助手聽到

唔好意思譚小姐,唔識你老鼠係我錯!!

四眼助手

佢地冇睥你咩?

咁講啦,我自己個態度係我唔係打痰小姐工,我搵佢做嘢係我(或我個客)俾緊錢佢買佢服務,係一個雙向嘅合作關係。我教班同事仔做嘢都係咁講,對住啲星,唔需要當神咁拜,但要俾應有嘅禮貌,何況痰小姐更稱唔上係“星“。

佢兩位覺得我話佢肉酸係我無禮貌咩?咁阿痰小姐遲到要成村人等,仲拖住2呎厚粉施施然唔好意思都無句,根本唔值得人尊重

巴打我次次見到你user name都忍唔住笑

Btw 化恆個妝去打拳,咁靚靚豬,一定無人夠佢抽啦
成日覺得佢個樣好似男人
由其是素顏

巴打我次次見到你user name都忍唔住笑

Btw 化恆個妝去打拳,咁靚靚豬,一定無人夠佢抽啦

成三十歲人都仲咁姣
其實我唔係巴
真心想知
恆仔次次上ptpro做gym
見住以前屌自己條女既paul gor
仲要條女同paul gor痴身痴世
其實有咩感受
拍過佢

以為自己邊個

仆街,我都拍過佢,本身要佢1800到,又係話塞紅隧,1850先施施然躝上嚟

On show之前完全唔識佢,到場之後第一眼望到佢個樣我唔小心好大聲咁同啲同事仔講咗句:「E!!乜個樣咁肉酸架!」

四眼助手

佢地冇睥你咩?

咁講啦,我自己個態度係我唔係打痰小姐工,我搵佢做嘢係我(或我個客)俾緊錢佢買佢服務,係一個雙向嘅合作關係。我教班同事仔做嘢都係咁講,對住啲星,唔需要當神咁拜,但要俾應有嘅禮貌,何況痰小姐更稱唔上係“星“。

佢兩位覺得我話佢肉酸係我無禮貌咩?咁阿痰小姐遲到要成村人等,仲拖住2呎厚粉施施然唔好意思都無句,根本唔值得人尊重

其實睇新聞同你地講咁耐
幾乎每一個紅youtuber都係冇時間觀念 大支野
eg ms hunny hana tam
呢兩個共通點又係司徒夾帶既人
睇黎佢地好搵得啦 唔志在錢
成日遲到
拍過佢

以為自己邊個

咁book咗場啲錢 over run 係咪佢賠

你諗多咗
拍過佢

以為自己邊個

四眼助手

佢地冇睥你咩?

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

我都記得佢上次一啲歉意都無, 上到黎仲食埋個沙律先慢慢補妝
有仔仲同paul痴身痴世 請人食波餅
主動摸手摸腳 唔知博咩

Paul唔係gay架咩

屌你邊忽有波

屌係喎

經典

以為係米雪黎

米雪正過佢好多囉唔該
成隻花癲雞咁

佢求婚啊?

喪偶喎

佢求婚啊?

喪偶喎

幾時既事
希望佢地最後唔好結婚
一諗起恆仔就覺得佢好慘
依條臭西真係好煩 做所有野都有目的 攞光環
養貓攞光環 唔知以為全世界得佢一個錫貓
食素又要攞光環 無時無刻都提住自己係vegan
食唔食肉係自己個人選擇 人地結婚食乳豬就係隔離係咁話隻豬好慘叫人食素 掃鳩興 我係佢啲fd一早搵紅毛泥封撚住佢個口
講到幾咁愛動物又唔望下自己啲袋 收埋收埋個啲化妝品
未見過女人咁唔知醜

人地結婚都講呢啲

但自己就解名牌皮袋同animal testing 化妝品呢樣真係有得發大

見過佢幾次係人地食肉個陣講依啲野

琴日先post完成set chanel出黎 成8000幾蚊喎 咁博愛咪無得收
Animal testing依樣野係香港比較少人關心 彈出彈入都無人屌
一邊愛貓愛狗 一邊用animal testing brand

人地愛貓愛狗咋 其他動物wfc

希望佢地最後唔好結婚
一諗起恆仔就覺得佢好慘

佢個frd玩佢出既post 假既
以前覺得佢幾大喇喇 幾做自己所以鍾意佢
到後來發姣係咁係人食野時候講動物好慘就開始覺on9 佢仲要咩都拍片ig story
睇埋呢個post
Follow 不了
拍過佢

以為自己邊個

四眼助手

佢地冇睥你咩?

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

想問下miss hunny有無禮貌架?
以前覺得佢幾大喇喇 幾做自己所以鍾意佢
到後來發姣係咁係人食野時候講動物好慘就開始覺on9 佢仲要咩都拍片ig story
睇埋呢個post
Follow 不了

最濕鳩就係佢呢種人 食嗰一年半載就當自己專家,以為食素有個光環,搞到身邊食肉嘅人更加抗拒食素

食素唔係高尚d,只係知道多d食物背後嘅真相

自己都有朋友食素,但人地唔會將個焦點放喺「自己幾有愛心」,而家同人介紹「素都可以好好食」,好soft咁引導朋友試下素食,就算人地食肉佢都會尊重

嚴重警告楊大偉green monday咪撚再搵呢d臭雞做素食大使 之前搵個食肉嘅大埔lulu 做素食大使,人唔笑狗都吠

四眼助手

佢地冇睥你咩?

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

想問下miss hunny有無禮貌架?

前排咪又係被人踢爆佢
遲到& 出show 臨場放飛機

司徒夾帶下面真係無個好
對佢唔係太反感
但一直覺得好奇怪 到底佢嘅另一半點解會唔呷醋
係咁同其他男人去旅行 同paul 班長果d 好親密
記得有次去旅行好似係同一間房 唔記得邊段片
做運動又抱起黎做 攬身攬勢咁
佢話咩同paul 係好好朋友 一齊經歷過好多 所以咁
但都唔係係有伴侶嘅情況下 親密到咁嘛
Paul個女朋友又頂到架喎 上次睇片
見到paul話自己女朋友係佢女人 我覺得幾安慰
終於覺得佢女朋友先係佢女朋友 而唔係語譚小姐
對佢唔係太反感

paul上年結左婚喇老婆台灣人好似長期long d
對佢唔係太反感

paul上年結左婚喇老婆台灣人好似長期long d

台灣女好溫柔 咁都唔發pual癲 暗星呢隻野
拍過佢

以為自己邊個

四眼助手

佢地冇睥你咩?

之前有個節目好似都係話請佢上去整蠱佢嘅
係咁話唔識佢 唔知佢係邊個 唔想拍佢
好似同kb , coffee嗰啲拍
有無巴打知邊個節目?
btw 以前做嘢都有見過佢
我覺得真人佢化個淡妝都幾好睇
但班同事都話佢最少整過個鼻

爆腎定viutv個啲

viutv胸x計,勁撚垃圾啲戲假到
整乜撚嘢蠱一睇就知夾埋既

本身仲諗住睇佢真面目
點知假撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞