究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
無睇套戲 本身仲以為佢有份做 咁賣力謝票
無睇套戲 本身仲以為佢有份做 咁賣力謝票

條暗星痴光環姐
老老柒柒關佢撚事咩
佢真係好煩 d言行誇張作狀
成日導演夫人 居禮夫人就識姐
日日post謝票story 扮晒代表咁想點

咪係 關佢鬼事咩

乜都要扮代表
條仔拍戲 養貓 做gym跑步 食素 乜都扮代表咁 唔講以為佢係全世界第一個做呢d野既人

究竟關佢撚事

12歲 睇唔睇得明

即係呢套野幼稚
間接屌套戲
識玩
不嬲都好鐘意tonick 鐘意左幾年
自從恆仔同條暗星一齊就已經有啲反感 完全襯唔起恆仔
雖則tonick都叫係last christmas個段時間紅過
但都係紅歌唔紅人 個陣就收收埋埋唔講
屌你一出長相廝守同套戲 彈起左出左名就四圍post佢地拍拖啲相
仆街 學樓上話齋 比面恆仔先唔出聲
而家真係想問恆仔幾撚時甩難

Last christmas嗰陣恆仔仲未同譚杏藍一齊㗎
有恆仔仲同paul攬到咁係咩心態
恆仔以前條女正好多
恆仔自己首歌都有講 我終於知拍拖學名叫舐野
佢同恆仔chur煙chur到仆街
兩個都係死煙鏟黎
恆仔
愛tonick愛恆仔但唔太鍾意小花
恆仔以前條女正好多

Grace?
屌,以前個EX好鐘意佢同個Ashley
又會特登去佢地啲週末衣櫥同event搵機會影相
跟住著衫又學佢地 又話佢地好紅阿點點點
仲同我嘈話香港黎講紅過ming仔好多
心諗更係啦香港咁高低劣人種 咪多人睇依啲臭雞
利申:EX都係拜金臭雞

識過幾個鍾意ashley同hana嘅女仔都係啲格差唔多

我都識一個女仔好鍾意呢啲youtuber,佢又係好撚自私好on9嘅人

你係咩人咪鐘意睇咩

呢樣真 your taste your fate
恆仔以前條女正好多

Grace?

求圖/ig
恆仔:我終於知拍拖學名叫奶野

以前好鍾意tonick但而家少左出歌
出個啲又唔中我
電影個首係ok嘅但我想聽返以前個風格
因為恆仔所以先知譚杏藍係邊個
好耐之前有睇佢既片,有見過個paul哥以為佢地一齊,最依聽恒仔首新哥好好聽先見到佢地先係一齊,好唔夾
吓 嗰恆仔又好好咩。。。
ToNick同暗星都唔方好得好邊
隊Band個定位唔知係乜鳩
暗星就真係柒撚到戇系鳩鳩咁

系你老母
Tonick真係多得佢唔少
其實佢真係好撚煩
終於有人開Post講
推到做youtube界負皮女王
Biiru~~~ Soju~~~
(係咪好嘈呢
真人塊面粉層甘

甘你老母
首歌同戲比佢loop到覺得煩
tonick唔係得依首好聽嫁囉吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞