究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
睇過套戲 心諗都冇佢份點解又要跟去謝票
後尾check返先知佢係客串

即係冇留心喎你
睇過套戲 心諗都冇佢份點解又要跟去謝票
後尾check返先知佢係客串

即係冇留心喎你

係條暗星真係暗得濟姐
恆仔值得更好嘅人

無錯
想睇佢發脾氣既post
Ig搵唔到
留名等食花生
有無人爆多啲料 想知佢同paul哥
覺得paul哥好似好善良好錫女朋友咁

我都好八卦
不嬲唔鍾意呢條暗星
見ToNick上軌就高調宣示主權 就知佢係咩人啦
其實我幾年前佢第一次剪短個時
覺得佢化妝片好好睇,講野幾搞笑同好特別

之後條八婆出左名之後
性格愈黎愈作狀,好似專登做出黎比人睇咁
所有表情動作好誇張好反感,唔撚知佢做緊乜9

利申:已經unfollow 晒佢所有野,耳根清淨
想睇佢發脾氣既post
Ig搵唔到

佢私下真發脾氣
不過恆仔之前都有個ig post話佢真係無𥄫明禎
見人上位先公開拍拖
好賤
恆仔快啲飛左佢啦

呢張經典

譚杏藍啲亞視級浮誇真係好嘔心
計算完扮傻大姐咁 你估人地睇唔出咩
屌拿星,之前俾面恆仔先無係fd面前數臭條臭雞你老母
仲有無更多暗星片段
佢真係好撚煩
其實係乜水
嗰陣追救殭post成日見到佢
屌本身都幾鐘意tonick
點知個恆仔咁多女唔揀係要揀隻hana tam
bad taste
不嬲都好鐘意tonick 鐘意左幾年
自從恆仔同條暗星一齊就已經有啲反感 完全襯唔起恆仔
雖則tonick都叫係last christmas個段時間紅過
但都係紅歌唔紅人 個陣就收收埋埋唔講
屌你一出長相廝守同套戲 彈起左出左名就四圍post佢地拍拖啲相
仆街 學樓上話齋 比面恆仔先唔出聲
而家真係想問恆仔幾撚時甩難
心諗佢憑什麼去謝票 oh原來係空降
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞