究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
有一次暗花病左 佢拍ig story
恆仔叫佢快啲訓
佢就勁撚做作
把聲又嗲
係咁姣恆仔
恆仔都頂佢唔撚順咁
叫佢快啲訓唔好影
暗花真係好撚黑人憎

暗星 自膠

痴撚線,病都要拍片俾全世界知
大明星都唔會咁啦

佢對撚住恆仔就姣撚到仆街

仲要病咗連攞杯水同自己去廁所都唔識,
但又識得拍片喎
唔知以為絕症黎

係ig story?
係咪冇得睇喇?
點解無人講佢週末衣櫥賣自己啲二手衫
全撚部都係i.t., vans啲衫同鞋 有無其他品牌我就唔知 見到都唔想行入去
係人都知i.t.同vans都有贊助佢 仲好意思攞出嚟賣
咁啱我同我個朋友嗰日去佢老母睇檔 佢老母仲同我朋友講話對vans係全新 買返嚟無著過
自己平時乞埋乞埋咁多野 都唔夠仲要賺埋啲贊助錢
佢跑唔完馬拉松喊果段片真係柒到唔敢睇

廢物

佢所有可以抽水都會做 早排抽政治
有一次暗花病左 佢拍ig story
恆仔叫佢快啲訓
佢就勁撚做作
把聲又嗲
係咁姣恆仔
恆仔都頂佢唔撚順咁
叫佢快啲訓唔好影
暗花真係好撚黑人憎

暗星 自膠

痴撚線,病都要拍片俾全世界知
大明星都唔會咁啦

佢對撚住恆仔就姣撚到仆街

仲要病咗連攞杯水同自己去廁所都唔識,
但又識得拍片喎
唔知以為絕症黎

係ig story?
係咪冇得睇喇?

佢個fb page好似仲有得睇
但唔好增加佢啲hit rate啦

佢真係好撚假
點解恆仔會同佢一齊

住旺角但要投票

住旺角但要投票

虛偽既臭雞

住旺角但要投票

虛偽既臭雞

呢單係講緊幾時?
譚杏藍公廁黎,有朋友識佢

摩牙摩牙

摩牙摩牙

重口味

住旺角但要投票

虛偽既臭雞

呢單係講緊幾時?

好似係上年2月新界東補選

柒到咁?
我恆仔好撚失望
識左佢之後搞D音樂全部主流化曬

原來個Tonick去撚左邊呀

同感呀 以前雪糕糯米糍時代真係好正

住旺角但要投票

虛偽既臭雞

呢單係講緊幾時?

好似係上年2月新界東補選

柒到咁?

唔識要扮識 樣樣野一知半解 只要有高地 都會抽
我恆仔好撚失望
識左佢之後搞D音樂全部主流化曬

原來個Tonick去撚左邊呀

同感呀 以前雪糕糯米糍時代真係好正

任你搓圓㩒扁擺入口試
覺得佢拍片好嘈,已經unfollow 佢
呢排成撚日話自己係導演夫人
邊到嚟嘅自信
之前一路都唔公開自己男朋友係邊個
一公開咗就不斷強調自己有男朋友 煩到

Btw 明明paul哥有女 佢仲成日痴到咁埋 搏乜姐佢
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假

其實有冇人真係見到佢跑完全馬?
用渣馬個app去search 佢個名,見佢30k 同終點無做到時間🤔
呢排成撚日話自己係導演夫人
邊到嚟嘅自信
之前一路都唔公開自己男朋友係邊個
一公開咗就不斷強調自己有男朋友 煩到

Btw 明明paul哥有女 佢仲成日痴到咁埋 搏乜姐佢

唔知仲以為佢有份拍
自從佢跑完馬拉松喺ig po左條喊片就即刻unfollow左
喊得好撚假

其實有冇人真係見到佢跑完全馬?
用渣馬個app去search 佢個名,見佢30k 同終點無做到時間🤔

就係好似因爲跑唔哂所以喊所以無時間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞