究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
其實佢地一齊咗好耐
係暗星唔肯認
仲成日同咩paul哥玩曖昧
去到近年tonick上到位多d
佢先公開
正垃圾

佢之前有條片話係男方唔想公開

唔公開還唔公開
點解要睇住條女同paul扮螢幕情侶
憎佢好耐
去做gym都要化妝戴大眼仔,扮咩健康形象呀
學人開健身中心
成日都賣廣告,化妝片又化得樣衰
彈結他又廢,唱歌又難聽但又學人cover
唔識英文唔緊要,屌去過美國又扮到自己好勁好威咁
根本就想上位

講到自己為左跑馬拉松日日係咁練又操fit自己好撚辛苦咁
結果跑唔到

無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦
真係當自己係明星咩
條友好撚煩
乜柒野都有佢份 關佢事咁
憎佢好耐
學人開健身中心
根本就想上位

結果跑唔到

真係當自己係明星咩

導演夫人真係好嘔心
人地黃進個女朋友 直頭係一念無明既編劇啦
套戲拎左咁多獎人地冇講過自己係編劇加導演夫人啦
恆仔同左個奀星一齊就無乜再聽過tonick啲歌

我都係
憎佢好耐
學人開健身中心
根本就想上位

結果跑唔到

真係當自己係明星咩

導演夫人真係好嘔心

人唔笑狗都吠
好心恆仔快啲飛左佢,條暗星只係想上位
其實日日曬真係有啲煩
真心
唱歌又難聽,化妝又濃 又做作 點解恆仔會頂得順佢
屌,以前個EX好鐘意佢同個Ashley
又會特登去佢地啲週末衣櫥同event搵機會影相
跟住著衫又學佢地 又話佢地好紅阿點點點
仲同我嘈話香港黎講紅過ming仔好多
心諗更係啦香港咁高低劣人種 咪多人睇依啲臭雞
利申:EX都係拜金臭雞

識過幾個鍾意ashley同hana嘅女仔都係啲格差唔多

我都識一個女仔好鍾意呢啲youtuber,佢又係好撚自私好on9嘅人
憎佢好耐
學人開健身中心
根本就想上位

結果跑唔到

真係當自己係明星咩

導演夫人真係好嘔心

人唔笑狗都吠
好心恆仔快啲飛左佢,條暗星只係想上位

最好分完再搵過個靚啲索啲嘅
激撚死佢

我都識一個女仔好鍾意呢啲youtuber,佢又係好撚自私好on9嘅人

你係咩人咪鐘意睇咩
仲要食素都餐餐攞出嚟講 扮哂愛護動物咁 係真係愛護動物就唔會用有動物測試嘅化妝品啦

不過我覺得佢又幾堅既轉做食素 都係開心share即
但好諷刺既係一邊食素一邊拎住個Celine定Chanel 話食素但拎住牛皮袋
其實佢地一齊咗好耐
係暗星唔肯認
仲成日同咩paul哥玩曖昧
去到近年tonick上到位多d
佢先公開
正垃圾

佢之前有條片話係男方唔想公開

唔公開還唔公開
點解要睇住條女同paul扮螢幕情侶

呢樣真係好仆街 就算幾好朋友都好 有仔都應該收斂下
自從公開同恆仔一齊之後
瘋狂話自己係導演夫人
又場場謝票都去

恆仔用林明禎做女主角
又發晒脾氣

下下都要證明自己係夫人
到底你幾時俾人飛?

佢最近啲相個鼻唔同咗
係咪整咗?
推到Hana仆街死

應該整左 睇佢story個鼻一條野 好假
終於有人講 愈黎愈睇唔過眼
之前又唔見佢咁高調 依家就日post夜post恆仔衝出黎威
仲有之前同間乜鳩深燒食堂夾計搏宣傳
仲有之前暗星去美國跑馬拉松都要帶住救疆清道夫張飛
痴撚線
仲要食素都餐餐攞出嚟講 扮哂愛護動物咁 係真係愛護動物就唔會用有動物測試嘅化妝品啦

但好諷刺既係一邊食素一邊拎住個Celine定Chanel 話食素但拎住牛皮袋

證明佢一係無腦無知 一係扮哂野
佢真係好煩 d言行誇張作狀
成日導演夫人 居禮夫人就識姐
日日post謝票story 扮晒代表咁想點
佢可以日日換唔同樣出街
到底平時恆仔點認佢

你係咩人咪鐘意睇咩

mr love條柒頭皮又係抵死既
等佢畀帽人戴畀得咁開心
以前成日借高登上位
而家又借條台仔上位
條台仔真係慘 食著一個咁既西女人

屌 人地收咁多化妝品
賣完廣告可能都未必再用啦
快撚啲死啦仆街暗星
導演夫人 點解可以咁唔知醜
一早unfollow 左 化妝又唔好睇 好想佢快啲收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞