究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
ToNick同暗星都唔方好得好邊
隊Band個定位唔知係乜鳩
暗星就真係柒撚到戇系鳩鳩咁

tonick成日群埋個司徒夾帶度,一早cheap哂

慢慢變得似Dear Jane
原來Punk 而家變緊Pop 但又未到好Pop
而家Pop又唔係Punk又唔係 兩邊不是人
其實成M followers 應該搵到好撚多錢

其實都唔知佢憑咩 真人又矮又柒又假 成日懶係大聲咁講野叫囂 博乜 啲follower都唔知係咪買

唔係好記得之前傀咪有人cap過佢啲followers好多南亞人

其實都唔知佢憑咩 真人又矮又柒又假 成日懶係大聲咁講野叫囂 博乜 啲follower都唔知係咪買

唔係好記得之前咪有人cap過佢啲followers好多南亞人
睇佢ig係no post yet係咪比佢block咗 用其他ac又睇到喎

唔係好記得之前咪有人cap過佢啲followers好多南亞人

https://instagram.com/p/q4HR_kzItw/
搵到啦
好撚憎佢
執左隻貓就扮哂愛貓 個排係咁出po話隻貓點慘點慘
暗星慘到要借貓上位
Tonick就算鳩數啦 而家各有個忙 今次出首歌好似好收得咁 長遠睇落去又咪無晒貨
Tonick就算鳩數啦 而家各有個忙 今次出首歌好似好收得咁 長遠睇落去又咪無晒貨

同感 同DJ一樣 舊酒新瓶
其實佢對波大唔大 之前佢有條片話自己著衫會'扎'胸
終於都有人講
自從佢條仔套戲出左之後
佢ig story日日都post佢啲fans dm佢既影評出黎
跟住話好感動啊 又話啲fans好叻叻
又瘋狂post啲戲院座位表cap圖 仲話自己係導演夫人
睇到我反哂白眼
唔講真係以為佢先係導演
我都真心好想恆仔快啲飛佢,依加一聽tonick嘅歌就諗起條臭閪
佢一日既ig story多到咧

Un左去啦

我都係因為佢ig story而unfollow佢
差唔多個個post都tag恆仔,勁煩
嗚呀 恆仔好慘
佢同身邊啲frd都搞過晒

more

佢求婚啊?
條臭雞真係好煩
講起就嬲
屌你老味睇完救殭清道夫
一心諗住睇林明禎仲會唔會謝票果啲見下佢真
上救殭個fb page諗住睇
仆街碌極都係果個譚乜春
心諗關佢乜事,佢有份做架咩
跟住問fd先知佢係恆仔條女,同埋係做套戲嘅新聞報導員...好似
咁....
關我撚事咩
我淨係想睇明禎炸
我理得明禎假唔假波
都好過果條女
btw其實點解佢真係會走去同恆仔謝票?
你話好似黃進同佢女朋友咁情侶檔套戲都關佢兩個事就話姐
一齊回味一下痴線西們之前追擊既大話西
有錢收就有暗瘡 冇錢收就冇暗瘡
https://www.youtube.com/watch?v=S6f3vorCBKU
不嬲都好鐘意tonick 鐘意左幾年
自從恆仔同條暗星一齊就已經有啲反感
完全襯唔起恆仔
雖則tonick都叫係last christmas個段時間紅過
但都係紅歌唔紅人 個陣就收收埋埋唔講
屌你一出長相廝守同套戲 彈起左出左名就四圍post佢地拍拖啲相
仆街 學樓上話齋 比面恆仔先唔出聲
而家真係想問恆仔幾撚時甩難

agger

經典

以為係米雪黎
不嬲都好鐘意tonick 鐘意左幾年
自從恆仔同條暗星一齊就已經有啲反感 完全襯唔起恆仔
雖則tonick都叫係last christmas個段時間紅過
但都係紅歌唔紅人 個陣就收收埋埋唔講
屌你一出長相廝守同套戲 彈起左出左名就四圍post佢地拍拖啲相
仆街 學樓上話齋 比面恆仔先唔出聲
而家真係想問恆仔幾撚時甩難

我都係tonick fans
知道佢地一齊真係好sad
個陣暗星唔公開仲po同paul啲偽閃相
我有去留言屌柒暗星扮同paul扮拖

佢求婚啊?

喪偶喎
之前扮撚晒同阿paul係情侶
而家條仔開始上位就公開
都唔知條暗星乜撚野心態
佢同身邊啲frd都搞過晒

more
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞