究竟譚杏藍幾時會比仔飛

1001 回覆
1415 Like 24 Dislike
拍過佢
遲咗2粒鐘然後話紅隧塞車
成班crew晨早7點等到9點幾10點先開始到

以為自己邊個

仆街,我都拍過佢,本身要佢1800到,又係話塞紅隧,1850先施施然躝上嚟

On show之前完全唔識佢,到場之後第一眼望到佢個樣我唔小心好大聲咁同啲同事仔講咗句:「E!!乜個樣咁肉酸架!」

點知俾佢同佢條四眼經理人定助手聽到

唔好意思譚小姐,唔識你老鼠係我錯!!

四眼助手

佢地冇睥你咩?

咁講啦,我自己個態度係我唔係打痰小姐工,我搵佢做嘢係我(或我個客)俾緊錢佢買佢服務,係一個雙向嘅合作關係。我教班同事仔做嘢都係咁講,對住啲星,唔需要當神咁拜,但要俾應有嘅禮貌,何況痰小姐更稱唔上係“星“。

佢兩位覺得我話佢肉酸係我無禮貌咩?咁阿痰小姐遲到要成村人等,仲拖住2呎厚粉施施然唔好意思都無句,根本唔值得人尊重

其實睇新聞同你地講咁耐
幾乎每一個紅youtuber都係冇時間觀念 大支野
eg ms hunny hana tam
呢兩個共通點又係司徒夾帶既人
睇黎佢地好搵得啦 唔志在錢
成日遲到

有咩老闆就有咩員工
聽聞話司徒夾帶自己都好撚寸
見佢ig日日吠我仲以為佢係女主角 另外佢把聲真係好撚煩
拍過佢
遲咗2粒鐘然後話紅隧塞車
成班crew晨早7點等到9點幾10點先開始到

以為自己邊個

仆街,我都拍過佢,本身要佢1800到,又係話塞紅隧,1850先施施然躝上嚟

On show之前完全唔識佢,到場之後第一眼望到佢個樣我唔小心好大聲咁同啲同事仔講咗句:「E!!乜個樣咁肉酸架!」

四眼助手

佢地冇睥你咩?

咁講啦,我自己個態度係我唔係打痰小姐工,我搵佢做嘢係我(或我個客)俾緊錢佢買佢服務,係一個雙向嘅合作關係。我教班同事仔做嘢都係咁講,對住啲星,唔需要當神咁拜,但要俾應有嘅禮貌,何況痰小姐更稱唔上係“星“。

佢兩位覺得我話佢肉酸係我無禮貌咩?咁阿痰小姐遲到要成村人等,仲拖住2呎厚粉施施然唔好意思都無句,根本唔值得人尊重

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

有咩老闆就有咩員工

呢個已經唔駛聽聞

C?邊度C 發夢果陣咪有C囉
無波又賴鳩d鬆身衫 人唔笑狗都吠

谷?
點解無人講佢週末衣櫥賣自己啲二手衫
全撚部都係i.t., vans啲衫同鞋 有無其他品牌我就唔知 見到都唔想行入去
係人都知i.t.同vans都有贊助佢 仲好意思攞出嚟賣
咁啱我同我個朋友嗰日去佢老母睇檔 佢老母仲同我朋友講話對vans係全新 買返嚟無著過
自己平時乞埋乞埋咁多野 都唔夠仲要賺埋啲贊助錢

大把𡃁妹當佢明星咁拜啦
你驚佢著過既冇人買咩 底褲都有啲00後要啊

不了

四眼助手

佢地冇睥你咩?

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

有咩老闆就有咩員工

呢個已經唔駛聽聞

你啱 上次睇撚住佢道歉真係心都涼埋
可惜件事一過,佢就故態復萌又周圍寸寸貢
間gym room好似係臭花開?
有冇諗過其實樓主就你恆仔

四眼助手

佢地冇睥你咩?

之前有個節目好似都係話請佢上去整蠱佢嘅
係咁話唔識佢 唔知佢係邊個 唔想拍佢
好似同kb , coffee嗰啲拍
有無巴打知邊個節目?
btw 以前做嘢都有見過佢
我覺得真人佢化個淡妝都幾好睇
但班同事都話佢最少整過個鼻

爆腎定viutv個啲

viutv胸x計,勁撚垃圾啲戲假到
整乜撚嘢蠱一睇就知夾埋既

本身仲諗住睇佢真面目
點知假撚到

https://instagram.com/p/BPIXRtDDC9X/

四眼助手

佢地冇睥你咩?

有無巴打知邊個節目?

爆腎定viutv個啲

本身仲諗住睇佢真面目
點知假撚到

https://instagram.com/p/BPIXRtDDC9X/

唔知做乜9
對佢唔係太反感
但一直覺得好奇怪 到底佢嘅另一半點解會唔呷醋
係咁同其他男人去旅行 同paul 班長果d 好親密
記得有次去旅行好似係同一間房 唔記得邊段片
做運動又抱起黎做 攬身攬勢咁
佢話咩同paul 係好好朋友 一齊經歷過好多 所以咁
但都唔係係有伴侶嘅情況下 親密到咁嘛
Paul個女朋友又頂到架喎 上次睇片
見到paul話自己女朋友係佢女人 我覺得幾安慰
終於覺得佢女朋友先係佢女朋友 而唔係語譚小姐

paul上年結左婚喇老婆台灣人好似長期long d

台灣女好溫柔 咁都唔發pual癲 暗星呢隻野

偷圖夾帶有人貼咗圖話連譚小姐啲fans都睇唔過眼屌出聲
俾人話paul哥成隻手放落暗星個屎忽度添

佢地冇睥你咩?

有無巴打知邊個節目?

爆腎定viutv個啲

本身仲諗住睇佢真面目
點知假撚到

唔知做乜9

好撚假,咁都信

四眼助手

佢地冇睥你咩?

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

有咩老闆就有咩員工

呢個已經唔駛聽聞

呢個?

佢地冇睥你咩?

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

有咩老闆就有咩員工

呢個已經唔駛聽聞

呢個?

講緊上次司徒夾帶要拍直播片道歉
不過你貼嗰單都經典,係唔知心燒食堂做乜屌屌下又話同暗星係buddy

其實睇新聞同你地講咁耐
成日遲到

有咩老闆就有咩員工

呢個已經唔駛聽聞

呢個?

講緊上次司徒夾帶要拍直播片道歉
不過你貼嗰單都經典,係唔知心燒食堂做乜屌屌下又話同暗星係buddy

依個圈子入面有好多關係千絲萬縷
Btw 遲到 + 態度唔好 已經係好平常
慣左
其實好心佢快撚啲收皮啦
佢同恆仔合唱長相廝守 難聽到嘔
當撚正自己女主角咁
其實我都成日諗
見到佢my story成日周街行都影住自己咁拍上黎
食飯又係咁拍,馬拉松都要拍,做gym又拍
起佢周邊啲人應該覺得好煩
不過見佢呢2日好似小左,係咪睇到個po
其實我都成日諗

一定係睇緊啦
其實我都成日諗

臭閪港女好快又故態復萌
呢件豬扒快啲收皮啦
樣又柒 唱歌仲要好撚難聽 見過真人真係好作狀扮野
點解會揀佢
真心想知
恆仔次次上ptpro做gym
見住以前屌自己條女既paul gor
仲要條女同paul gor痴身痴世
其實有咩感受

反正大家都係襟兄弟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞