[2017DSE]ICT討論

943 回覆
13 Like 2 Dislike
加油啊!
大家早啲訓
睇清楚題目,做之前諗下佢想考你咩乜
我上年上左岸架啦😍😍
可惜我唔係個心吊住吊住 係我個生理時鐘亂撚哂

你呢挺就訓la
唔識就話上黎問,你就擺低手機la
如果俾你三兩個鐘就追到哂成個syllabus 咁洗咩你讀三年

訓啦 聽日醒醒定定 加油

知唔知咩叫last minute,你入到u,大把人mid term exam之前通頂,我自己都係
我都知巴打你有心為大家好,但呢啲野真係好睇人

你個心吊住,你係根本訓唔到

訓到嘅即刻去訓
真係生理訓唔到嘅都relax下 唔好淨係死讀書

當然仲要較好你個生理時鐘
加油呀大家 尤其係retaker
努力左一年就係睇聽日
有Elective B 問題都可以問下 (不過應該無人讀

利申 2015 4 2016 5*
可惜我唔係個心吊住吊住 係我個生理時鐘亂撚哂

你呢挺就訓la
唔識就話上黎問,你就擺低手機la

數綿羊
幻想一個農場 入邊有兩個圈 好多好多羊係左邊 右邊冇羊
一隻一隻咁跳過中間個欄去右邊
加油
2015 MC Q30同Q31點個ans點得出黎

畫表試下

我就係畫左都錯

一行一行咁update個表都可以錯嘅話,真係幫你唔到

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
>2 就將 P-1 姐係3果舊既data賦予俾P 姐係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

你知個整體意思係無用,考試唔會出返同一體,你係要知點run先有用
當年10點就訓 差幾分高1個grade 應該9點訓

agger
努力左一年就係睇聽日

努力左一年
努力左一年就係睇聽日

努力左一年

溫成年ict今年你仲唔玩晒
準備早走
做兩個鐘卷二都on9
準備早走
做兩個鐘卷二都on9

我都會早走
早晨

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

你知個整體意思係無用,考試唔會出返同一體,你係要知點run先有用

宜家明左
祝大家好運
準備早走
做兩個鐘卷二都on9

兩份卷都咁易啦
上年兩份做完大把時間剩
我係到瞓覺

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

宜家明左

唔識真係問woo
起碼,你宜家係咪知道咩叫array先

真係ok?
準備早走
做兩個鐘卷二都on9

兩份卷都咁易啦
上年兩份做完大把時間剩
我係到瞓覺

上年望兩眼當double check左,冇仔細睇
早走左 睇錯左2-3題mc
早走既人記得望清楚先

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

宜家明左

唔識真係問woo

真係ok?

array除左useful in iteration之外仲有咩好處
努力左一年就係睇聽日

啲marking好難估
有時唔知佢想我答咩

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

宜家明左

唔識真係問woo

真係ok?

array除左useful in iteration之外仲有咩好處

你係同linked list比較?
如果係,咪容易用,easy to manage

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

宜家明左

唔識真係問woo

真係ok?

你係同linked list比較?
如果係,咪容易用,easy to manage

Ip嘅class a b c 點分
Ip嘅class a b c 點分

時間無多 用個簡單方法背左佢:

由 1 到 126 開頭的 IP 是 A Class
由 128 到 191開頭的 IP是 B Class
由 192 到 223 開頭的則為 C Class
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞