[2017DSE]ICT討論

943 回覆
13 Like 2 Dislike
2015 MC Q30同Q31點個ans點得出黎

你睇唔睇得明先
一開始 P係4
>2 就將 P-1 姐係3果舊既data賦予俾P 姐係4
如此類推

即係向前面覆蓋後面個個

上面有巴打有詳盡步驟 我上一頁先
各位考生不如訓啦 抖足精神好過你係度 取暖又好 搞亂自己又好 乜都好啦
利申 無你想像中咁難 睇清楚題目 最多係tricky 而唔會係difficult
各位考生不如訓啦 抖足精神好過你係度 取暖又好 搞亂自己又好 乜都好啦
利申 無你想像中咁難 睇清楚題目 最多係tricky 而唔會係difficult

當年10點就訓 差幾分高1個grade 應該9點訓

同意
其實幾時考?
其實幾時考?

8個半鐘後
上年c炒到仆街但又唔係唔識
全部答偏曬
意思一樣但冇左keywords
冇撚曬d分

好淆

訓覺
上年c炒到仆街但又唔係唔識
全部答偏曬
意思一樣但冇左keywords
冇撚曬d分

好淆

訓覺

我都怕會咁

利申: retaker first take ict
訓啦大家加油
訓啦屌!!!唔準追post!!!
希望拎星 緊張到
仲有兩本書
我都係
溫緊c果兩本
唔準溫 訓教
唔溫會收皮架
唔溫會收皮架

唔訓你收得仲快
加油巴打 去到會見到好多差唔多打扮嘅巴打陪你打仗
唔準溫 訓教

你如果格硬訓都訓唔著,又真係覺得自己唔掂,不如溫埋算

好過你個心吊住吊住,橫掂有啲人係咪都訓唔著,你眼光光係床上碌兩三個鐘不如溫到攰自己訓
如果俾你三兩個鐘就追到哂成個syllabus 咁洗咩你讀三年

訓啦 聽日醒醒定定 加油
加油巴打 去到會見到好多差唔多打扮嘅巴打陪你打仗

唔準溫 訓教

你如果格硬訓都訓唔著,又真係覺得自己唔掂,不如溫埋算

好過你個心吊住吊住,橫掂有啲人係咪都訓唔著,你眼光光係床上碌兩三個鐘不如溫到攰自己訓

訓4個鐘 岩岩好一個週期
唔訓好影響諗野
如果俾你三兩個鐘就追到哂成個syllabus 咁洗咩你讀三年

訓啦 聽日醒醒定定 加油

知唔知咩叫last minute,你入到u,大把人mid term exam之前通頂,我自己都係
我都知巴打你有心為大家好,但呢啲野真係好睇人

你個心吊住,你係根本訓唔到
可惜我唔係個心吊住吊住 係我個生理時鐘亂撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞