[2017DSE]ICT討論

943 回覆
13 Like 2 Dislike
點解啲人可以走得咁誇張好似逃亡潮咁
30分鐘之後已經陸續不停有人走
到完場嗰陣成個場已經得返唔夠一半人

因為呢科野 你識既三四個字已經寫完可以走
我果年都係咁

我果年都係咁

三四個字做mc+LQ
點做到?

paper 2完全唔諗都可能得既

我果年都係咁

三四個字做mc+LQ
點做到?

傻啦
我行行都同你寫滿佢啊
Btw ingrid d答案呢
唔通唔敢出

我果年都係咁

三四個字做mc+LQ
點做到?

我今日考嗰時都係好人走
我望到側邊條友每題寫唔多時五隻字

我都望到
比3行你夠膽死寫一行

咁我應該錯一題

咁我應該錯一題

可能你岩我錯 拎出黎研究下

咁我應該錯一題

我只問得12題唔識做亂撞
但其他都同你既答案一樣

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

屌錯兩題睇極都以為10係問用database既好處

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

仲有一題圈錯改唔切 錯system software個題

btw 12我都唔識
係轉返之後發現C會爆但d唔爆就撞左c
求教

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

選左D中伏

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

仲有一題圈錯改唔切 錯system software個題

btw 12我都唔識
係轉返之後發現C會爆但d唔爆就撞左c
求教

系統軟件乜有驅動程式
我以為得b

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

系統軟件乜有驅動程式
我以為得b

utility software係 system software
其實佢後面有問埋system software既定義

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

屌我宜家先計到

咁我應該錯一題

但其他都同你既答案一樣

想學返 可唔可以教返我

屌我宜家先計到

錯得好唔抵
差一步
系統軟件乜有驅動程式
我以為得b

utility software係 system software

因為我學個時 系統軟件就真係話得 操作系統 其他係應用軟件 兩題mc 錯10題屌出黎
系統軟件乜有驅動程式
我以為得b

因為我學個時 系統軟件就真係話得 操作系統 其他係應用軟件 兩題mc 錯10題屌出黎

系統軟件乜有驅動程式
我以為得b

如果卷好好咁就唔怕啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞