[2017DSE]ICT討論

943 回覆
13 Like 2 Dislike
當2d嗌易既時候
2c唔好講*,想拎隻5都應該可以ff少陣

話說隻牙幅圖點整hyperlink

諗唔到,玩野寫自己整個文字框上面打過d字加超鏈結直接cup上幅圖到

利申預左無分

同你寫嘅一樣
點解啲人可以走得咁誇張好似逃亡潮咁
30分鐘之後已經陸續不停有人走
到完場嗰陣成個場已經得返唔夠一半人
atm應該係(2) only A
雖然我揀左C
當2d嗌易既時候

諗唔到,玩野寫自己整個文字框上面打過d字加超鏈結直接cup上幅圖到

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖
Http
SSL
Smtp

係咪由客戶角度出發
當2d嗌易既時候

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖

dse都考過
仲有題問生物識別
我唔識串虹膜
又唔識串聲紋

於是求其作叫voiceprint
聲+紋

retina
iris係瞳孔
face recognition都得
無記錯係有人叫voiceprint嘅
當2d嗌易既時候

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖

dse都考過

唔記得了
背得太多marking已經分唔到邊年
有mc答案未
c卷 5都無望
Http
SSL
Smtp

係咪由客戶角度出發

MC好似錯左六題,仲有冇機會5

點會冇 其他卷高分實拉到嫁啦

但今年份2d好淺,條curve實高到仆街

2d問咩,好有興趣
當2d嗌易既時候

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖

前面font face show唔到個條
寫css得唔得
if yes齋寫css係咪唔得要解釋埋
Http
SSL
Smtp

係咪由客戶角度出發

怕記錯
求答
考C個d冷靜d
C卷會加分架
考C個d冷靜d
C卷會加分架

何解
當2d嗌易既時候

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖

寫css得唔得

個條我都係話css統一返字型
考C個d冷靜d
C卷會加分架

何解

C 卷通常難少少
會有分部調整架
琴日自己懶無開書睇書 稔住tiff咁多年無考 一時唔記得無所謂 點知真係考
當2d嗌易既時候

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖

寫css得唔得

總之格式就答CSS 實冇死
Http
SSL
Smtp

係咪由客戶角度出發

條問題問咩先?
唔一定係客戶出發,http well supported+universal,development都係好大考慮
ssl我覺得唔係只係客戶出發,你起server都唔想有資料洩露/中途被更改,導致你做錯嘢。
當2d嗌易既時候

利申預左無分

同你寫嘅一樣

CSS整到
CE出過一次圖像地圖

寫css得唔得

總之格式就答CSS 實冇死

解多少少似是而非既野就得
因為通常你唔識既野都係關css事
但前題要識css既優點
Http
SSL
Smtp

係咪由客戶角度出發

條問題問咩先?
唔一定係客戶出發,http well supported+universal,development都係好大考慮
ssl我覺得唔係只係客戶出發,你起server都唔想有資料洩露/中途被更改,導致你做錯嘢。

佢有話咩角度
有考既記唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞