[2017DSE]ICT討論

943 回覆
13 Like 2 Dislike
Pastpaper唔係用嚟做
係用嚟睇考生表現 唔好衰同一樣野
仲有睇佢問果d問題要答咩keyword

利申 極少做pastpaper 除非係功課
臨考前一日先開始溫
2018撚留名
SBA好撚多野寫
個阿SIR又講到1999
2018撚留名
SBA好撚多野寫

利申 C
2018撚留名
SBA好撚多野寫

正常
寫唔到野果啲死撚硬

利申2017DSE C
2018撚留名
SBA好撚多野寫

正常
寫唔到野果啲死撚硬

利申2017DSE C

寫咁多做咩 我個時都係50版左右
84/100

我想問下呢啲究竟係點做 完全唔識
ICT有手有腳SBA都80以上
背下Marking就輕鬆5

空運行
Pastpaper唔係用嚟做
係用嚟睇考生表現 唔好衰同一樣野
仲有睇佢問果d問題要答咩keyword

利申 極少做pastpaper 除非係功課
臨考前一日先開始溫

我嗰時個阿sir叫我地唔好溫本書 要做pastpaper
佢連校內試都係用唔同年份既題目整成一份卷
Btw唔好同我相認

s2用lazy evaluation,你見到個loop有個condition係flag,一搵到就停,所以係快啲(lazy evaluation係好嘢,電腦越懶越好)

35純係一個bug,M initialise咗做0,如果所有數都係負數,而佢個condition係input要大過M先overwrite,因為所有inputs都係負數/細過M根本唔會overwrite。
但係0並唔係input其中一部分,亦大過所以input,所以並唔係正確答案
16裸考 sba 6x 拎4
repeat sba 比學校玩尻死 升得4分
今鋪仆街了
Ict係咪寧願做mock, bytopic mc, pp黎清concept好過?
2018撚留名
SBA好撚多野寫

正常
寫唔到野果啲死撚硬

利申2017DSE C

84/100

50版都叫好多㗎啦
我Module D
份Report計埋封面附錄都唔夠35頁
最後94/100

利申 2017 DSE
2018撚留名
SBA好撚多野寫

正常
寫唔到野果啲死撚硬

利申2017DSE C

84/100

50版都叫好多㗎啦
我Module D
份Report計埋封面附錄都唔夠35頁
最後94/100

利申 2017 DSE

百幾頁...
利申2017 DSE 單元C
Ict係咪寧願做mock, bytopic mc, pp黎清concept好過?

有無拎星既巴絲解答下

有無拎星既巴絲解答下

pastpaper
睇考生表現
睇sample卷
睇marking 有咩keyword要答
想問有冇齊既dse 卷+marking

去公共圖書館睇

小卒有 搵搵
有無人讀elective b?

Here

16年 elective b level 5
其實好少人讀elective b

少數民族...Elective B concept深

有無拎星既巴絲解答下

pastpaper
睇考生表現
睇sample卷

睇完先做
定做都唔洗做 搵到有咩keyword要答就得

清concept for mc only??
想穩mc 38-40

有無拎星既巴絲解答下

pastpaper
睇考生表現
睇sample卷

睇完先做

想穩mc 38-40

唔洗做 睇好過做
MC 小心d應該冇問題

有無拎星既巴絲解答下

pastpaper
睇考生表現
睇sample卷

睇完先做

想穩mc 38-40

唔洗做 睇好過做
MC 小心d應該冇問題

之前裸考 sba得70分 module c
出黎得3
想拎5 or above

有無拎星既巴絲解答下

pastpaper
睇考生表現
睇sample卷

睇完先做

想穩mc 38-40

唔洗做 睇好過做
MC 小心d應該冇問題

出黎得3

撚有人唔想拎高grade咩
好心廢都唔好咁大想頭啦

有無拎星既巴絲解答下

pastpaper
睇考生表現
睇sample卷

睇完先做

想穩mc 38-40

唔洗做 睇好過做
MC 小心d應該冇問題

出黎得3

撚有人唔想拎高grade咩
好心廢都唔好咁大想頭啦

要鬧都唔該你追下post先
我依家又唔係想不勞而獲咁拎高grade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞