[2017DSE]ICT討論

943 回覆
13 Like 2 Dislike

我想問下呢啲究竟係點做 完全唔識

空運行

https://www.youtube.com/watch?v=Iky5y-0qCZI
有條友拍左條Video 教人做dry run

考試個陣整個表寫出來囉

Yes
問D 讀緊大學嘅CS人啦 尤其班exco ICT個個5*/5**出來

有冇人有2015 pastpaper mc ans

上網搵全部都係少左忽
平時係圖書館睇岩岩先發現冇印2015mc

巴打 我有齊全部Past paper 但全部hard copy
真心
係咪真係會有人用流動device 連internet再連屋企router
再控drone?

利申未玩過

你真心咗啦 eaa咁出啫

認真 真係有 之前玩一隻叫parrot bebop既野 真係set up過 不過係用wifi
All in econ 算了

有冇巴打知ict拎四要最少幾成?

75%

75%

咁無嚕

75%

咁無嚕

聽佢9up啦
70就4
CPU成粒啲部件好亂

75%

咁無嚕

聽佢9up啦
70就4

個數都好高下

75%

咁無嚕

聽佢9up啦
70就4

個數都好高下

我elective c 得29分都有4喎
sba 6x
LQ 46分 mc 33
得6x%

75%

咁無嚕

聽佢9up啦
70就4

個數都好高下

sba 6x
得6x%

70穩啦

75%

咁無嚕

聽佢9up啦
70就4

個數都好高下

sba 6x
得6x%

70穩啦

Btw 你Lq 46當然拉到
CPU成粒啲部件好亂

ALU CU Register係咪已經夠?(其實大學CS都唔會詳細讀,我諗computer engineering會詳細啲)
CPU成粒啲部件好亂

ALU CU Register係咪已經夠?(其實大學CS都唔會詳細讀,我諗computer engineering會詳細啲)

EE 或者EIE會讀多D
CPU成粒啲部件好亂

EE 或者EIE會讀多D

所以識CU ALU就夠
我喺考2018
請問各位喺點樣操past paper?齋背LQ ans?
想問有冇巴打有2012-2016嘅dse pp+marking scheme(英文)
想問有冇巴打有2012-2016嘅dse pp+marking scheme(英文)

問左人拎softcopy
應該夜d有

到時我擺上黎

問左人拎softcopy
應該夜d有

到時我擺上黎

感激

有冇解下呢題
學生問我唔識答

有冇解下呢題
學生問我唔識答

題目用緊even parity check數
得C最尾個1係單數
其餘都係雙

利申9up

有冇解下呢題
學生問我唔識答

題目用緊even parity check數
得C最尾個1係單數
其餘都係雙

利申9up

10010011係雙數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞