恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
當年喺恒商,恒管啲學生已經on99又寸
話自己比咁多錢學費投訴我哋中67果邊打鐘仲係中學feel影響佢哋
又唔諗下你無得揀先讀恒管,
你哋新校舍未起好得果一細棟先要過嚟用埋我哋果邊
仲投訴崔康常唔夠大學quali管治
又嫌中學部啲老師冇master唔夠料過去教你哋所謂大學生
我真係心諗我哋啲老師教嘅中學級知識你哋都未搞掂啦

利申:崔院長fans,真心欣賞佢management

我地係恒大高材生 學生質素不比哈佛牛津差 你搵D濕9"老師"教我地 憑咩丫

我係咪有機會入ibank

基本上你唔係恆大 ibank係唔會考慮

屌咩
好彩恆管巴打post 出來 我前幾日叫我細妺去讀恆管 依家叫佢去交HKcc 學費或等jupas offer 算

屌咩
好彩恆管巴打post 出來 我前幾日叫我細妺去讀恆管 依家叫佢去交HKcc 學費或等jupas offer 算

咪鬼靠asso入u走後門做二等大學生 嚟恆大做真正嘅大學生

屌咩

咪鬼靠asso入u走後門做二等大學生 嚟恆大做真正嘅大學生

前途一片光明
準備開2
真係升格咩 以前教院就算ugc都搞咗好耐喎
pound of my school
你學校幾重

每逢dse放榜都有恆大升格嘅消息

每逢dse放榜都有恆大升格嘅消息

而每次聽到 恒大升格既消息
就會知道「暑假到了」
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定恆大開大

理論上 係恆大讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為恆大成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:恆大仔
推呀推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞