恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
上年已經reject 左hku offer
就係為左恆大

利申:練緊波

人在廣州?

ching 唔洗理班三大打手
呢排恒管搶左唔少高汁學生
班三大仔黎洗下成就感

啱 吃不到的葡萄是酸的

都唔知係咪無恒管offer上黎笑鳩恒管

三大生表示,見班恒管仔打j好似喺動物園睇馬騮一樣咁過癮

你係到酸咋?

已final year, 有份19k既offer

關我撚事?

請問係TOP UNIVERSITIES個網到搵唔搵到恆大
請問係TOP UNIVERSITIES個網到搵唔搵到恆大

你玩lf2
唔入密碼用唔用到邪鬼?
上年已經reject 左hku offer
就係為左恆大

利申:練緊波

人在廣州?

住緊廣洲hall
得罪果句 三大 Ivy League 都唔夠恆大黎

次次見到含管柒咗都忍唔住post返呢張圖出黎

條友仔比人退撚左學啦

ching 唔洗理班三大打手
呢排恒管搶左唔少高汁學生
班三大仔黎洗下成就感

啱 吃不到的葡萄是酸的

你係到酸咋?

關我撚事?

好撚叻仔喎

啱 吃不到的葡萄是酸的

你係到酸咋?

關我撚事?

好撚叻仔喎

19k 人唔笑狗都吠

啱 吃不到的葡萄是酸的

你係到酸咋?

關我撚事?

好撚叻仔喎

19k 人唔笑狗都吠

喂喂喂唔好咁啦
人地有19k好撚叻仔嫁(好似係)
恆管仔真係好撚弱智
成班都串柒柒 但又冇料到 真係笑死人

你係到酸咋?

關我撚事?

好撚叻仔喎

19k 人唔笑狗都吠

喂喂喂唔好咁啦

Pound of you!
pound of you
大學五件事 關佢撚事
幾驚人又講恒管做恒商
讀過恒商 好唏噓 當年校長好似話AL 2A定2B就有得免費讀恒管
有無人記得

生mean的蛻變

唔講唔記得

巴打而家係咪飛黃騰達緊?

一車車同學喺big4捱緊
我就今年先grad
你呢

Pound of my school

Here's a pound for you
條友private 晒個人資料應該係睇到呢個post
唔差在上黎上黎覆兩句啦

你係到酸咋?

關我撚事?

好撚叻仔喎

19k 人唔笑狗都吠

喂喂喂唔好咁啦

恆大咁勁都 攞港大黎比
對自己咁無信心

淨睇圖真係以為佢唔知哈佛定劍橋

呢個真係痴撚線
你恆狗有乜資格咁講
以為自己踢波踢恆大
廣源村大學咋大哥
OU>hku
恆大>三大
串錯字咋,有邊個作文未試過呀?你老師有無影相放上網笑鳩你地呀???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞