恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
心態好,讀hku都可以好似讀恆大咁開心

我自細就想成為恆大嘅畢業生
含管bba 收幾多分

含管bba 收幾多分

On9 34喇今年
(三年個分加埋)

含管bba 收幾多分

On9 34喇今年
(三年個分加埋)

含管bba 收幾多分

On9 34喇今年
(三年個分加埋)

我得讀書
on9 恆大first hon點睇都好過三大tgird hin啦

香港一大:恒大
不服來辯
Hsmc>mit>Princeton>UCLA>>>>>>>>>hku

on9 hsmc係 institute
除左mit/caltech呢d institute 可以用黎比外
其他都係不入流
on9 恆大first hon點睇都好過三大tgird hin啦

收皮啦
我地恒大fresh grad 45-50k
屌打曬你班三大啦

50k 已經係minimum 今年打聽到升到上60k啦 midium 好似有100k maximums果個叻仔有100m
同ou一樣
同ou一樣

攞我最愛嘅恆大同ou比
同ou一樣

攞我最愛嘅恆大同ou比

邊個講我母校!

[quote][quote]First hon=三大second hon

唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定樹仁開大

理論上 係Ou讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為ou成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:鯨大仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞