恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
人唔笑
Pound
留名待笑
幾驚人又講恒管做恒商
讀過恒商 好唏噓 當年校長好似話AL 2A定2B就有得免費讀恒管
有無人記得

生mean的蛻變

唔講唔記得
恒大世界第一
是咁的
尋日約曬成班以前中學同學出黎聚下舊,食下飯咁
本來過程都幾輕鬆愉快既
但係突然呢,有一個升左恆大既中學同學就提議玩下遊戲咁,廢事咁悶
當中有人就提議玩下D數字遊戲啦,計下數咁
大家都話好既,當係玩下啦

咁就一直計啦,突然間有一鋪
我唔小心咁將好簡單既加數計錯左,將10+7+9+5,計左做32,比正確答案多左一
我D FD就笑我話我咁渣嫁,我都唔好意思咁笑左幾下
就係依個時候,讀恆大果個FD就話我:「咁渣嫁,中學生WO。」
由於小弟不材,升唔到上大學,要係下年進行自修
我當時就無聲出,因為知道恆大係一間好勁既新晉大學,
所以只可以細細聲同佢講番:「唔好意思囉,大學生。」

但由於我條氣好唔順,所以決定係聽日去佢果間恆大到搵佢再玩過隻GAME
由於我住九龍果邊,唔係好熟新界﹗路

上左小巴,途中見到有數棟好有霸氣既建築物,坐立係山與屋村中間,旁邊仲有幾個工地作為點綴,幾個地盤佬企係街邊,左手撩住鼻屎,右手抓下屎忽。

我心諗,依一間一定就係傳說中既恆大

由於我坐係車尾。迫使我一定要運用我豪壯既聲音大叫出我既目的地

「恆大有落唔該。」

講完之後仲要撥下頭髮,電一電側邊D女
諗住可以靠下「恆大」既威名,去型一陣,溝下女
點知個小巴司機又好大聲咁回應我:「恆咩Q大啊,恆管就有。」
係依個時侯,車上引出一陣爆笑
坐係我側邊個中學妹都引唔住笑左我一陣

我都唔等佢停車,即刻係個車窗到跳左出去

我跑入恆大,即刻搵我個FD對質
我問佢:「依間唔係恆大咩?做咩我岩岩落車嗌恆大會被人笑。」
我個FD聽到我咁樣講,面都紅埋咁答我:「關唔關你事啊。」

我笑到手震
人唔笑狗都吠
陰公 以後都唔知仲有冇老闆請恒大學生
2015年亞足聯冠軍聯賽冠軍得主
笑撚到我
幾驚人又講恒管做恒商
讀過恒商 好唏噓 當年校長好似話AL 2A定2B就有得免費讀恒管
有無人記得

生mean的蛻變

唔講唔記得

巴打而家係咪飛黃騰達緊?
邊個三大
Ive仔世界第一
恆大足球隊
大學五件事
是咁的
尋日約曬成班以前中學同學出黎聚下舊,食下飯咁
本來過程都幾輕鬆愉快既
但係突然呢,有一個升左恆大既中學同學就提議玩下遊戲咁,廢事咁悶
當中有人就提議玩下D數字遊戲啦,計下數咁
大家都話好既,當係玩下啦

咁就一直計啦,突然間有一鋪
我唔小心咁將好簡單既加數計錯左,將10+7+9+5,計左做32,比正確答案多左一
我D FD就笑我話我咁渣嫁,我都唔好意思咁笑左幾下
就係依個時候,讀恆大果個FD就話我:「咁渣嫁,中學生WO。」
由於小弟不材,升唔到上大學,要係下年進行自修
我當時就無聲出,因為知道恆大係一間好勁既新晉大學,
所以只可以細細聲同佢講番:「唔好意思囉,大學生。」

但由於我條氣好唔順,所以決定係聽日去佢果間恆大到搵佢再玩過隻GAME
由於我住九龍果邊,唔係好熟新界﹗路

上左小巴,途中見到有數棟好有霸氣既建築物,坐立係山與屋村中間,旁邊仲有幾個工地作為點綴,幾個地盤佬企係街邊,左手撩住鼻屎,右手抓下屎忽。

我心諗,依一間一定就係傳說中既恆大

由於我坐係車尾。迫使我一定要運用我豪壯既聲音大叫出我既目的地

「恆大有落唔該。」

講完之後仲要撥下頭髮,電一電側邊D女
諗住可以靠下「恆大」既威名,去型一陣,溝下女
點知個小巴司機又好大聲咁回應我:「恆咩Q大啊,恆管就有。」
係依個時侯,車上引出一陣爆笑
坐係我側邊個中學妹都引唔住笑左我一陣

我都唔等佢停車,即刻係個車窗到跳左出去

我跑入恆大,即刻搵我個FD對質
我問佢:「依間唔係恆大咩?做咩我岩岩落車嗌恆大會被人笑。」
我個FD聽到我咁樣講,面都紅埋咁答我:「關唔關你事啊。」

所以而家啲人學識左 叫學校有落
恆管係得d女值得討論

執柒左佢啦痕管 拎塊地起樓仲實際
屌係咪假膠
屌係咪假膠

唔係,佢喺fb轉走哂d相
大學生做5件事
我都做5件事
所以我係大學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞