恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
不比3大差
即係覺得含管等同其他5大
shitty 同 紅豬仔有咩回應

其實恆管某部分師資真係唔差,當然都有少量垃圾啦
不過永遠就係依類冇腦既學生令到成間學校幾年黎一啲進步都冇
利申:讀緊,已收city senior entry offer

讀過U都知讀書係自己讀,師資好學生廢有咩用

唔係嘅,外國名校師資勁,可以差十幾皮
只係痕大個名咁柒師資再勁都搞唔掂
垃圾 仲敢話自己讀大學

Shitty 世界第一
Frances lee 好大波
IVE都好過恒管
七流當一流

Frances Li 係唔係photoshop執個胸出黎

句pound of my school 真係畫龍點睛

恆管妹質素就高過三大啦

上面就俗 下面兩件巴打你真心覺得靚?

算啦咁啦
我果間d女一係就毒到出汁,一係肥婆,一係蝗

巴打讀乜 未見過咁慘

第一張圖個d全部恒管?唔撚係啊咁勁 香港既哈佛
點解叫老師
我讀ust個陣都叫professor
一句老師都冇 頂多叫阿sir

個個都係professor 咩

但老師真係未聽過,就算唔係Professor ,我哋都直接叫佢個英文名

叫Mr.XXX / Lecturer/ Professor /英文名
唔會叫老師

唔係,真人好誇張

唔係,真人好誇張

hku tran 恒管gpa 要幾多

唔係,真人好誇張

高gpa未必收架 仲要睇下你係咪好似seven ng 一樣咁pound of hsbc
恆管人真係會當自己讀緊u上左岸
又唔知貴到乜柒咁
抵佢地老豆老母慘
又唔知貴到乜柒咁
鄧佢地老豆老母慘

牲畜
又唔知貴到乜柒咁
鄧佢地老豆老母慘

垃圾痕管

唔係,真人好誇張

求ig
又唔知貴到乜柒咁
抵佢地老豆老母慘

想問恆管幾錢學費 未讀過 好奇一問
首先要經HSMC BBQ ko 第一桶金
又唔知貴到乜柒咁
抵佢地老豆老母慘

x2

上佢校網睇 第一,二年 $74800 第三,四年 84800
姐係四年32萬左右 仲未計佢會年年加學費

真心覺得恒管水魚慘,哂四年 30幾萬 換黎嘅係一個無咩認受性嘅垃圾degree
又唔知貴到乜柒咁
抵佢地老豆老母慘

x2

上佢校網睇 第一,二年 $74800 第三,四年 84800
姐係四年32萬左右 仲未計佢會年年加學費

真心覺得恒管水魚慘,哂四年 30幾萬 換黎嘅係一個無咩認受性嘅垃圾degree

交得咁既學費就知有番咁上下父幹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞