恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
咪推啦 屌
推撚完未? 笑夠未?
推撚完未? 笑夠未?

咪推啦屌
推撚完未? 笑夠未?

咪推啦屌

咪臭係
句pound of my school 真係畫龍點睛

笑到標眼水
推撚完未? 笑夠未?

咪推啦屌

咪臭係

推夠未
句pound of my school 真係畫龍點睛

笑到標眼水

呢句好到肉
推撚完未? 笑夠未?

咪推啦屌

咪臭係

推夠未

HSMU
HSMU

goodest english
剩係一句pound of my school
都已經揮贏三大

呢句有咩錯
goodest english
剩係一句pound of my school
都已經揮贏三大

呢句有咩錯

我屌
恆商同恆管係咪同一間?
恆商同恆管係咪同一間?

恆商退化做恆管, 收尖子變收kai 子

都係果句, 説好的恆管美女呢
推夠未
大家唔好再推
大家唔好再推

大家唔好再推
大家唔好再推

大家唔好再推
大家唔好再推

大家唔好再推

大家唔好再推

大家唔好再推

恆商同恆管係咪同一間?

咪笑人啦屌 我份人最公道 等我講句公道說話 親愛的巴打們 真係唔好入( 痕大)由其係BBA

BTW 間學校收生好功利 ..
恆商同恆管係咪同一間?

咪笑人啦屌 我份人最公道 等我講句公道說話 親愛的巴打們 真係唔好入( 痕大)由其係BBA

BTW 間學校收生好功利 ..

點功利法?
我估計佢地收生(BBA department)係有個range 如果你個分高出個range 反而唔收你 因為驚你有其他更好既offer 而reject 佢既 offer 錦樣佢地meet 唔到預期既收生人數 唔能夠maximise 校方收入

雖然分數唔等於所有 但當時收生 係無設面試 所以分數/中學校內成績係唯一收生依據..
我估計佢地收生(BBA department)係有個range 如果你個分高出個range 反而唔收你 因為驚你有其他更好既offer 而reject 佢既 offer 錦樣佢地meet 唔到預期既收生人數 唔能夠maximise 校方收入

雖然分數唔等於所有 但當時收生 係無設面試 所以分數/中學校內成績係唯一收生依據..

現實在所難免
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞