恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
心態好讀恆管仲叻過讀Harvard
廣善街 牛皮沙街 成地精
途經車輛需要改道?
咁撚似保險倫敦金嗰啲post
想通了,即將要和社會接軌,
就職後要拼盡全力 賺錢,拿取權力。
會首先經 恆生管理學院BBA進場,先拿Degree。

然後一邊工作一邊拿Master,以最快速度上位。
成功KO第一捅金後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞樂團,養孩子,父母,去幫有需要的人)
4年 Business Law, 將來就可以用法律監管公司各個部門。
又要負責幫公司和 港交所,稅務局聯繫。
更加可以有能力為公司制定未來政策。
表現好的話可以入董事會。
簡直是公司主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。
準備quit u入恆大 有無野要注意?

帶多幾打套
幾時會lur啖痰都拎上嚟公審吓?

小朋友齊打交
遲啲佢見工有AC 自然比人收皮
如果一開波有自我介紹已經比人恥笑
屌,係office忍笑忍到我
Pound of My School 哩句嘢背後嘅意義,已經超越原本Proud of My School,Pound 已經係覺得自己係學校嘅一部分,當中所表達嘅歸屬感已經唔係Proud of My School 所畀到

句野柒到好難兜
樹大:全香港大學都響我地腳底,俯視三大
擺黎柒
人地第日金融奇才賺英鎊之後回饋母校咪pound of my school囉
成班三大廢柴笑鳩人
係咪想做恆大
垃圾恆管仔偷偷留下負評
proud of my school
香港地打飛機就唔犯法嘅
垃圾恆管仔偷偷留下負評

讀咩學校其實真係唔緊要 但唔好冇料扮四條
真心,無論係本身識嘅朋友入恒管,抑或識啲本身讀恒管嘅人,佢地都好鍾意講恒管有幾好
Pound 屌笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞