恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
次次見到呢d post都覺得香港真係好撚可悲
次次見到呢d post都覺得香港真係好撚可悲

假膠
句pound of my school 真係畫龍點睛

恆管妹質素就高過三大啦

恆管妹質素就高過三大啦

上面就俗 下面兩件巴打你真心覺得靚?
恆管妹好似好撚mk 偽韓多無乜氣質女

小弟CU,受中同所托幫佢支莊影莊相,D女看睇全間CU行曬都搵唔到MK 得過佢地。個種MK偽韓氣牆,無料扮四條,真係吹到bear bear聲。完事即走,有失身份。

完全明
全部同一種mk偽韓type𡃁妹 連格都有陣mk除

恆管妹質素就高過三大啦

算啦咁啦
我果間d女一係就毒到出汁,一係肥婆,一係蝗

恆管妹質素就高過三大啦

算啦咁啦

下面條女G奶
同edu 都差幾皮啦 更唔好話3大 城理浸呢啲有排名既大學

恆管妹質素就高過三大啦

算啦咁啦

巴打讀乜 未見過咁慘
Pound of my school 點綴幾好
衝出黎柒

恆管妹質素就高過三大啦

第一張圖
東莞夜店實地拍攝?
同edu 都差幾皮啦 更唔好話3大 城理浸呢啲有排名既大學

連嶺都有排名啦(QS)
恆大只係喺某個排名有名仲要排萬六

8大就算啦

Ou treeu 定恒大勁d?
嚴格嚟講,佢話唔比三大差啫
無話在腳下嘅
世界真細小小小
真係人唔笑狗都吠
做齊大學5件事

係差入唔到大學

呢間學店 有錢就讀到
用錢買學位 仲同人講學生質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞