恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
太耐無上黎, arm arm 先見到e 個post
太耐無上黎, arm arm 先見到e 個post

喂你地仲推

喂你地仲推

推俾dse睇
老師
警告你地唔好再推啦
Dse記住報 grad左踩撚住三大仔個頭
警告你地唔好再推啦

咪係 我每日都會上嚟警告大家一次 唔好話我唔警告你地
恒大
果句pound of my school幾咁氣勢磅薄

根本佢就特登用pound嚟突顯恆大喺香港嘅地位 一個喺咁知名嘅大學讀左4年嘅大學生點會唔識串proud 連登仔又俾人撚
快d報
果句pound of my school幾咁氣勢磅薄

根本佢就特登用pound嚟突顯恆大喺香港嘅地位 一個喺咁知名嘅大學讀左4年嘅大學生點會唔識串proud 連登仔又俾人撚

咪臭係
平心而論prof唔差 有d parttime係中大港大到教 好有heart o既我都遇過 考ielts想tran走 無條件幫你改文比comment 要ref letter有ref letter 但同其他大學一樣 學生同prof都係樹大有枯枝 恒管都係學店為主 to some extent你有錢比 中文2咗都有機會入到 學生質素就心中有數 但有能力o既多數都會tran走 唔排除有極少量學霸真心愛校所以留低
利申:已tran走 平心而論不用批鬥
有冇聽過恆管winson ma賣假鞋 之前喺恆大secret見到
仲推緊
仲推緊

準備開2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞