恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
屌你老母,笑到氣咳
收皮啦, 勁就唔洗係恒管,入唔到8大酸咩鳩。

利申:痕管仔
磅我的學校
恆管仔=最低等嘅生物

係笑鳩你呀鬼叫你讀恆管咩垃圾
睇第一張圖以為假膠 睇埋第2張 笑到痴線
推到恒管仔上報發表Pound pound感言
恒管定係恆管
柒到以為假膠
好酸 成班asso仔 恒管世界第一
Pound of My School 哩句嘢背後嘅意義,已經超越原本Proud of My School,Pound 已經係覺得自己係學校嘅一部分,當中所表達嘅歸屬感已經唔係Proud of My School 所畀到

a pound of my school, 指自己已經成為學校其中一磅

Eng Lit 借代手法嘅野, 你班外行人識條春
恒管定係恆管
我為我的學校磅
Pound of My School 哩句嘢背後嘅意義,已經超越原本Proud of My School,Pound 已經係覺得自己係學校嘅一部分,當中所表達嘅歸屬感已經唔係Proud of My School 所畀到

a pound of my school, 指自己已經成為學校其中一磅

Eng Lit 借代手法嘅野, 你班外行人識條春

正解

屌係咪假膠

唔係,佢喺fb轉走哂d相

恆管background+pound
兩樣加埋唔講真係以為假膠
垃圾痕管
讀得都係垃圾黎
See me pound
I'm pound to fly up high

See me fly
讀得都係垃圾黎

屌你老母
笑鳩我間學校?
識唔識咩叫尊重 Repeat?

See me fly

巴打個名
讀得都係垃圾黎

屌你老母
笑鳩我間學校?
識唔識咩叫尊重 Repeat?

Pound of you
Pound of University
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞