恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
恆商同恆管係咪同一間?

恆商退化做恆管, 收尖子變收kai 子

都係果句, 説好的恆管美女呢

咪笑人啦屌 我份人最公道 等我講句公道說話 親愛的巴打們 真係唔好入( 痕大)由其係BBA

BTW 間學校收生好功利 ..

唔功利 等乞食
BTW 你社會新人?
站在自資院校角度黎睇 咁做無咩問題 站在學生角度 如果你個分數高過其他人 但入唔到你心水學系 or 院校 而個個低分你個個就入到 將心比己 你有咩感受?

再講..我無話佢功利有錯 ..佢名符其實係一間學店 我只不過講自己既經歷比巴打們作為參考..
大家唔好再推

大家唔好再推

The pound or pound-mass (abbreviations: lb, lbm, lbm[citation needed], for most pounds, # in US only[citation needed], and ℔[1] or ″̶[2] specifically for the Apothecaries' pound) is a unit of mass used in the imperial, United States customary and other systems of measurement
恆管妹圖呢
半夜起身推番個靚post
恆管
恆商同恆管係咪同一間?

恆商退化做恆管, 收尖子變收kai 子

都係果句, 説好的恆管美女呢

咪笑人啦屌 我份人最公道 等我講句公道說話 親愛的巴打們 真係唔好入( 痕大)由其係BBA

BTW 間學校收生好功利 ..

唔功利 等乞食
BTW 你社會新人?

屌你老味
十幾分就入到
可以有幾功利呀
你考到16分都入鳩硬
咁都功利
你估3大神科咩
識得個恒管仔要人介紹份工比佢仲串撚柒柒
廣州恆大
大家估下可唔可以推到過千正皮

差唔多過千

仲差少少,推多下先

推夠未
大家估下可唔可以推到過千正皮

差唔多過千

仲差少少,推多下先

推夠未

死開啦戇鳩仔
有個on9仔成日寫飛機文話自己恆管讀大學course 一出去比人笑到

利申 小學同學 仲諗住寫去學校徵文比賽 個個都知有個on9校友
佢賣膠都仲有錢過李+x 當一蚊一粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞