恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike

做齊晒大學五件事,好威呀

點解一個like都無架

句pound of my school 真係畫龍點睛

恆管妹質素就高過三大啦

goodest english
剩係一句pound of my school
都已經揮贏三大

其實有咩問題

Proud

都已經揮贏三大

其實有咩問題

Proud

其實有咩問題+1
恆管仔英文差 好出奇咩
Pound of My School 哩句嘢背後嘅意義,已經超越原本Proud of My School,Pound 已經係覺得自己係學校嘅一部分,當中所表達嘅歸屬感已經唔係Proud of My School 所畀到

Pound of My School 哩句嘢背後嘅意義,已經超越原本Proud of My School,Pound 已經係覺得自己係學校嘅一部分,當中所表達嘅歸屬感已經唔係Proud of My School 所畀到

幾時會lur啖痰都拎上嚟公審吓?

都已經揮贏三大

其實有咩問題

Proud

其實有咩問題+1
恆管仔英文差 好出奇咩

差到不堪入目嘅地步
pound
有資格做5P仔

5 Pound 仔

遲下變 Penny

恆管妹質素就高過三大啦

不了 一陣味
俾恒管學生踩親好唔開心
又有新英文用
pound of xxx

呢句真 又可以學新既英文

真係讀多幾年書先好讀degree
師資其實恆管真係比得上三大BBA
只係學生廢
條恆管仔真係好撚on9

真係又一失敗者自慰
條恆管仔真係好撚on9

真係又一失敗者自慰

其實係咪假膠黎
屌你老母同學好學?
我呢四年每一科都遇到freerider咁濟
呢班臭系正正就係做所謂大學五件事既仆街
pound of my school
恆管屌打ivy league
屌你老母同學好學?
我呢四年每一科都遇到freerider咁濟
呢班臭系正正就係做所謂大學五件事既仆街

入面係咪個個FF自已未來金融才俊,一出黎就幾皮一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞