恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike
真心學英文
通常大學唔係用college咩
仲有人用school?

大學應該用U

美國多數college 同university 係一樣意思。香港正常都叫university, college係學院

就算用university 定college 都怪怪地
chinglish 黎
Proud of being here / proud to be a member of hsmc 會好d

Proud of being la
Proud to無呢種collocation
Proud一定跟of

See me fly
I'm proud TO fly up high
不因氣壓搖擺。。。。。

細佬妹要食奶
恆管妹好似好撚mk 偽韓多無乜氣質女

唔係好似

真係絕大部分都好撚mk
一陣啲恆大mk妹同打手屌尻我
恆大世界第一
一鎊大學

一拳大學
u????關佢地撚事

鯨魚都叫做有個"魚"字呀大佬
u????關佢地撚事

突破盲腸
恆管妹好似好撚mk 偽韓多無乜氣質女

小弟CU,受中同所托幫佢支莊影莊相,D女看睇全間CU行曬都搵唔到MK 得過佢地。個種MK偽韓氣牆,無料扮四條,真係吹到bear bear聲。完事即走,有失身份。
人地都係想話佢地科唔差姐 三大在我們腳下如果真係咁講死得啦
真心學英文
通常大學唔係用college咩
仲有人用school?

大學應該用U

美國多數college 同university 係一樣意思。香港正常都叫university, college係學院

就算用university 定college 都怪怪地
chinglish 黎
Proud of being here / proud to be a member of hsmc 會好d

Proud of being la
Proud to無呢種collocation
Proud一定跟of

Eg: Proud to become a doctor 好似真係無所謂
入唔到hku
酸到佢

讀撚咗三年,pound of my school 笑撚死人咩,成日以為自己大學生,瞓醒未

其實佢地商科一樣渣
唔講三大,數埋poly,city,甚至bu都好過佢地
最多同lu,sy鬥,根本學生intake廢,搵堆牛劍mit都冇用la
磅我的學校

有個of ,所以應該係
我學校的磅

其實佢地商科一樣渣
最多同lu,sy鬥,根本學生intake廢,搵堆牛劍mit都冇用la

LU>>>>>>>>>>>>>>>HSBC

其實佢地商科一樣渣

世界排名一萬6
u????關佢地撚事

有冇能仁?
讀得都係垃圾黎

屌你老母
笑鳩我間學校?
識唔識咩叫尊重 Repeat?

笑到噴水

屌你老母笑我地學校係rabbit?
你地先係track
[恒管定係恆管
恒管定係恆管
唔係大學同大學比已經有問題啦
做齊大學5件事

係差入唔到大學
做齊大學5件事

係差入唔到大學

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞