恆管人: 三大在我們腳下!!!!

1001 回覆
1224 Like 17 Dislike

恆大咁勁都 攞港大黎比
對自己咁無信心

淨睇圖真係以為佢唔知哈佛定劍橋

Pound of U

條友應該有mon po
fb del左po
句pound of my school 真係畫龍點睛

恆管妹質素就高過三大啦

上面就俗 下面兩件巴打你真心覺得靚?

第一張圖
東莞夜店實地拍攝?

我果度都係得肥婆 求其一條女入嚟。肯定全班30個男仔都會溝佢
點解叫老師
我讀ust個陣都叫professor
一句老師都冇 頂多叫阿sir

英文差 唔識串
點解叫老師

個個都係professor 咩
好想識下恆管囡囡
利申 hku A 緊
好想識下恆管囡囡
利申 hku A 緊

Trans 去恆大
點解叫老師

叫dr
點解叫老師

但老師真係未聽過,就算唔係Professor ,我哋都直接叫佢個英文名

咁係
只係我見到有時d人唔理乜鬼都叫教書果個係professor就心諗...
有次去consult,隔離有班女去consult一個part time既teaching fellow,
班女叫佢professor,之後條油個樣幾唔好意思
好想識下恆管囡囡
利申 hku A 緊

有hku女唔食食恆管mk妹
真心學英文
通常大學唔係用college咩
仲有人用school?

大學應該用U

美國多數college 同university 係一樣意思。香港正常都叫university, college係學院

就算用university 定college 都怪怪地
chinglish 黎
Proud of being here / proud to be a member of hsmc 會好d

咁應該用咩字表示大學

唔係用詞問題
係proud of 一件死物唔係話唔得 只係好怪
好想識下恆管囡囡
利申 hku A 緊

有hku女唔食食恆管mk妹

mk 妹先正 又易呃, 佢又覺得你勁咩都聽哂你話
三大係垃圾我唔否認
但依條友係唔係比垃圾更垃圾就⋯⋯
入i大 香港八大我稱霸
望一下 含管囡囡在我胯下
無有怕 怒屌教院囡囡啊啊啊
吞精天下 含管稱霸
叻仔先讀含管
想通了,即將要和社會接軌,
就職後要拼盡全力 賺錢,拿取權力。
會首先經 恆大 BBA 進場,先拿Degree。
然後一邊工作一邊拿Master,以最快速度上位。
成功KO第一捅金後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞樂團,養孩子,父母,去幫有需要的人)
4年 Business Law, 將來就可以用法律監管公司各個部門。
又要負責幫公司和 港交所,稅務局聯繫。
更加可以有能力為公司制定未來政策。
表現好的話可以入董事會。
簡直是公司主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。
不比3大差
即係覺得含管等同其他5大
shitty 同 紅豬仔有咩回應

其實恆管某部分師資真係唔差,當然都有少量垃圾啦
不過永遠就係依類冇腦既學生令到成間學校幾年黎一啲進步都冇
利申:讀緊,已收city senior entry offer
真心學英文
通常大學唔係用college咩
仲有人用school?

大學應該用U

美國多數college 同university 係一樣意思。香港正常都叫university, college係學院

就算用university 定college 都怪怪地
chinglish 黎
Proud of being here / proud to be a member of hsmc 會好d

咁應該用咩字表示大學

唔係用詞問題
係proud of 一件死物唔係話唔得 只係好怪

用proud of 無問題喎 不過應該用alma mater

通常講未來或者現在先會用university/college, 大學生涯步入尾聲同讀完之後都會用alma mater, 用school 就真係
不比3大差
即係覺得含管等同其他5大
shitty 同 紅豬仔有咩回應

其實恆管某部分師資真係唔差,當然都有少量垃圾啦
不過永遠就係依類冇腦既學生令到成間學校幾年黎一啲進步都冇
利申:讀緊,已收city senior entry offer

讀過U都知讀書係自己讀,師資好學生廢有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞