建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
問題係你需要證明我係支持(1) 嘅主張. 你先可以話我係支持
而且無論(1) 個topic 主張係乜都好, 開 (2) 唔見得必定係需要認同 (1) 先開
而你#199 所講嘅, 我無見過開 (2) 嚟食花生嘅會咁做. 呢個只係你嘅個人講法嚟.
澳門窮西真係好x慘西
搵幾皮以為超越香港

香港過百萬年薪人口仲多過你班澳門狗
你自己都話犯左壇規可以bam

咁犯左壇潛規 唔可以bam?
哈哈,香港有300幾萬個物業
6成人供滿,你估好似你d澳門窮人,供件負資產
之前覺得自己有$咩

你d澳門樓咪香港人買多,仲要個個full pay
壇潛規: 弱智唔可以用要bam的 扑扑車應該要俾人bam
😅😅😅你講出黎有冇覺得自己唔係其中一個有啲嬲
你聲稱要加引用, 點解? 邊度有人咁做過? 無. 所以你好明顯只係用你個人諗法強加去我身上再老屈.
你#207 所謂嘅例子, 並唔係開 (2), 你偷換完未? 老屈完未?
(1) 我有無對topic 主張過乜? 無. 所以你係不斷用put the words in other's mouth 老屈緊我
我證明??

連登證明左

犯潛規則係會bam人

因為有人似冇犯壇規情況 但被bam

咁姐係佢有一套潛壇規去bam人 or 佢可以選擇bam人 基於不明原因
你自己屈我個topic 係我主張而無畀理據, 你問乜人要理據? 雙重標準完未?
澳門自卑窮人真係慘西
個個借8-9成按揭先上到車

我地2000萬要拎一半$出來買,仲要每年3萬伙都可以沽清,香港人買就佔95%

iq又低過人,集團高層又唔見有澳門人做
似樣既寫字樓都無幢

自卑係好可憐,我地好明你
你都唔差天橋底幾百呎任你玩
夠哂開洋
你聲稱topic 係我主張, 但你無畀理據, 所以你係老屈. 你要話你有理據, 就係你證明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞