建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
被毛屈毛了
咁你出post講女權個個唔buy你係咪指女人係雞你低賤?
大英帝國 #306681 喺#604 聲稱"唔收錢點係五毛", 但#616 無畀出理據證明 "白頭佬(唔做主席)" 收錢就聲稱佢係5毛, 所以你係雙重標準
兩個人都可以圍爐
支持警察點解係五毛 警察搵藍絲你地支唔支持?
拉*
大英帝國 #306681 喺#604 聲稱"唔收錢點係五毛", 但#616 無畀出理據證明 "白頭佬(唔做主席)" 收錢就聲稱佢係5毛, 所以你係雙重標準

user 朱智賢無視 user 大英帝國 #306681 嘅雙重標準
支持香港警察係反人性
點可以同女權比
類比錯誤喎ching
唔洗cap啦 擺到明你地屈毛啦 仲兜 知唔知醜
邊個邊度邏輯有乜問題? 理據?
原來又用呢句類比錯誤spin走
其實你係P牌嚟...冇分別㗎傻豬
但「五毛(黨)」一詞在網路上實際使用時,可能會被一些網民用於形容所有讚美、支持、擁護中國政府和中國共產黨、為其辯護者,而不論有沒有收錢。
咁係事實吖嘛spin咗啲咩
但你無用, 所以你已經食言

5毛 大英帝國 #306681 喺 ( https://lih.kg/ctujDceZ) #4727 聲稱 "同你玩埋今次,你下一個post就你自己推啦", 不過你呢度又再回我post 喎, 即係你又食言
即係你無理據老屈啦, 仲兜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞