建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
Hi Sir
所以話香港冇抗爭 就係因為樓主啲屈毛狗
話我五毛又俾唔到證據 我只係批評過佢地啫 咁就五毛 咁佢同支那雜種有咩分別
佢地係咁 對住你講既野就要證據要汁 對住自己就自己個閪腦就係source
咁叫五毛? 佢邊到撐支那?
定係嘴賤=五毛?
相同口吻=同一類? 咁你同支那人一樣口吻係咪你都係支那人?
佢邊撚到撐警?
同埋撐警=五毛?
你駁唔到就算啦 傻閪
你回我開嘅post 已經係食言

5毛 大英帝國 #306681 喺 ( https://lih.kg/ctujDceZ) #4727 聲稱 "同你玩埋今次,你下一個post就你自己推啦", 不過你呢度又再回我post 喎, 即係你又食言
點為之合理化? 打爛野燒街唔洗拉? 你話佢用過份武力另一回事啦
你真心戇鳩 五毛都未知解咩就衝出黎柒
畀晒理據出嚟, 點解可以叫做"屈"? 你有乜理據去話人"屈"?
5毛 大英帝國 #306681 喺 ( https://lih.kg/ctujDceZ) #4727 聲稱 "同你玩埋今次,你下一個post就你自己推啦", 不過你呢度又再回我post 喎, 即係你又食言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞