建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
#237 已經畀出理據去證明, 你要反對就你畀出理據
邊個論點無理據? 請指出
你指唔出即係唔洗畀, 因為論點唔存在, 就無可能需要理據
鐘意 係個人感受, 而唔係"論點", 無論點你問乜"理據", 你咁都問嘅理據喺邊?
條垃圾澳門狗根本同youtube facebook啲五毛冇分別,係差在佢冇打殘體字。
次次有正常post,條垃圾五毛都藉機出黎搏屌,影響正常討論,同po bam圖一樣咁惡劣,咪應該要bam
無論點點畀理據? 你又再用"證明不存在" 呢個邏輯謬誤去詭辯
"鐘意" 唔係"個人感受" 仲可以係乜?

An axiom or postulate is a statement that is taken to be true, to serve as a premise or starting point for further reasoning and arguments.
隻支那澳門賤畜成個小學雞咁,ban咗佢就啱,煩膠又on9,以為自己好撚型
理據你老母臭西咩 係人都知你條柒頭皮專係係連登四圍留踩港同踩香港人嘅言論
如果1個負皮你有1蚊,你條澳門狗應該夠錢每日買船飛來回香港
#267 已經引埋理據, 你又選擇性失明死問
哇 好似好勁咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞