建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
你屈完未?
條友明顯啦, 我都無聲稱過佢係5毛, 佢就話我"屈佢係5毛"
又屈了
扑扑車?
但「五毛(黨)」一詞在網路上實際使用時,可能會被一些網民用於形容所有讚美、支持、擁護中國政府和中國共產黨、為其辯護者,而不論有沒有收錢。
我完全無指你係乜, 幾時邊度老屈咗啲乜?
但「五毛(黨)」一詞在網路上實際使用時,可能會被一些網民用於形容所有讚美、支持、擁護中國政府和中國共產黨、為其辯護者,而不論有沒有收錢。
支持
老屈人唔認
無做過點認?
原來你話係就係
你回我開嘅post 已經係食言

5毛 大英帝國 #306681 喺 ( https://lih.kg/ctujDceZ) #4727 聲稱 "同你玩埋今次,你下一個post就你自己推啦", 不過你呢度又再回我post 喎, 即係你又食言
老屈就認啦 賤種
樓主好慘堆網軍接住力圍攻你
因為我完全無指你係乜, 所以你聲稱我老屈你, 係你老屈我
你老屈
老屈又唔認
邊慘, 幾好玩. 畀人睇吓啲人點詭辯都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞