建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
#50328玄學大師詹惟中 喺#113 你已經開始無畀理據, 但不斷request人畀理據, 即係你用緊不斷問理據去迴避你自#113 起應畀而未畀嘅理據. 而且你唔畀理據之下不斷問題拎理據, 係雙重標準
理據?
中國人好波
咁你快啲死返微博wechat圍爐啦,唔好再影響連登正常討論
兜個圈俾個落台階你走都唔要
理據?
隻支那澳門賤畜又要比人屌又要黎呢面睇post真係笑死
正宗賤骨頭死賤種
你間智障學校今日復課學到呢個新詞語所以狂用?
正如你班傻仔不斷推post但又乜柒都做唔到一樣
朱智賢係澳狗大師詹惟師嘅肛門
一路放屁一路上連登 所以兩個永遠一體同心
已fc
bot 乜?
冇你兩個咁幸福,收住錢上連登
我今日復課? 你係咪搞錯左呀
#50328玄學大師詹惟中 喺#113 你已經開始無畀理據, 但不斷request人畀理據, 即係你用緊不斷問理據去迴避你自#113 起應畀而未畀嘅理據. 而且你唔畀理據之下不斷問題拎理據, 係雙重標準
Bot 你老母咩
日日都見你上連登賺到幾多毛呀
加埋核彈thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞