建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
有乜錯? 我回緊(1) 嘅 #966, 唔開same topic 人哋未必知.
點樣檢舉
原來有先例啦wow

姐係有潛規則係度

你犯左潛規則啦wow
第一次撚狗撚得咁開心😂😂😂😂
開 (2) 有人只係想睇人哋繼續討論, 唔代表開嗰條友對個主張認同
精神病院放你出嚟吹風 咁得閒
因為你堅持你冇犯壇規呀麻 所以唔bam得

但原來有潛規矩 但你又好似犯左潛規矩

希望ban到。
非也? 咁完post 想睇人繼續討論, 唔係開same topic post (2) 可以點?
所以你話"標題都係等於你既言論", 喺開post (2) 呢個case , 係錯

正如轉貼他人文章, 真係唔一定認同晒入面所有內容.
麻煩連仔bam 會員 鄭月娥個閪粉紅色 #207734 企圖強姦
https://lih.kg/1821747
已經ban咗
支持bam
你無正面回應 " 咁完post 想睇人繼續討論, 唔係開same topic post (2) 可以點?"

一般睇戲嘅人開 (2) , 都唔見得有講明轉貼. 所以你話"你冇表明你係轉貼,你係講出同樣言論", 係無理據指控
垃圾澳門狗,你算把啦
柒幾多獲都當無事
Ban埋你就啱😂👍🏻 二次傷害詹蛇
我點知個潛規則係咩

定你知

我只知道有潛規則存在。姐係代表壇規唔等於一切

姐係你個所謂壇規又冇寫點解要bam我 個論點唔成立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞