建議admin封鎖#50328玄學大師詹惟中,發表強姦言論傷害受害人 (2)

1001 回覆
62 Like 4 Dislike
依家係咪姐係認同佢依家性侮辱

同社會規範呢樣野??

你未講個立場wow

係咪認同佢有性侮辱同抵觸香港社會規範先
指出咗你犯邏輯謬誤唔叫駁? 你死撐完未?
你不斷去搬, 開放式概念的話總會搬到去一啲灰色地帶. 你而家就係做緊啲咁嘢
好嬲好嬲
真? 理據?
有咩咁可怕? 理據?
佢#82 聲稱"如果你掌咗權 你只會係另一個獨裁者 殺晒所有(你眼中嘅) (邪惡嘅) " 理據? 唔好玩滑坡謬誤喎.

唔夠人講就無理據老屈
你對講過嘅嘢選擇性失明之後就反問人"駁唔到?"
你係咁選擇性失明之後死loop我咪好唔得閒?
理據?
呢度你又再次打稻草人.

你#82 所講嘅"如果你掌咗權 你只會係另一個獨裁者 殺晒所有(你眼中嘅) (邪惡嘅) ", 同埋你 #114 所講嘅" 正邪條界線咁撚難定 如果樓主認定咗一個人係邪惡 無論嗰個人係小奸小惡 定係大奸大惡都好 樓主就會覺得殺佢全家報仇都係正義 ", 即係你對我引嘅德國基本法第20條選擇性失明, 之後而成嘅老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞