連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
你真係倒錢落海啦
用下個腦都知會邊有可能免費
免費既代價就係換晒d正版野
柒左比人笑無所謂阿
樓主都無話唔比你笑
樓主係笑返你錢又捐唔出 又無能力幫助被騙既手足 淨係識笑鳩人既黃絲手足好垃圾姐
你笑人就得 人地笑你就唔得?
好似係你條撚樣不斷扯開話題

我邊有話成個世界欠我丫

成日曲解我講d 野

但我講野真係咁難明

我未付緊我既責任開post 屌鳩佢囉等人唔好再比人呃

我同你講左幾次
黃手足一直都講緊唔出聲唔幫助=幫兇
原來要屌先唔叫幫兇
啱嫁 有手足唔醒目 走佬走得慢 比狗打比狗拉
係手足都有責任嫁 我地應該屌醒佢 屌到佢下次識醒

其實成班苦主比既錢多過出面手機鋪佢整機

個個見佢話義修 覺得想比下錢佢賺先比佢整

但點知原來佢無幫人義修過
等陣佢又話 點解唔可以笑鳩d 手足柒左比人捉唔得丫

中二病既毒撚好可怕
例子錯晒 偷換概念以為駁到

手足走唔切俾人捉 過程係無提供任何益處俾狗

樓主零件費以外再捐錢俾個騙子
就係助長緊歪風
人地無問佢就主動助養
咁就要大大力俾人屌醒啦

無笑手足因爲佢地唔會主動俾錢啲狗咁on9
益處1:打擊成個運動 殺一儆百
益處2:助長歪風 打手足 d人唔係重點指責狗 反而重點屌手足
你依家做緊既就係助長緊歪風
淨係識針住人地蠢 信錯人
你睇下樓主有無笑你窮?有無針住你唔敢同佢鬥損黎笑你?
諗下自己人品啦 樓主唔會好似你呢d人品差 針住一樣野無限放大
1.手足唔係送頭 佢地有抵抗過
就唔係打擊場運動

2.我無屌手足 所以無助長歪風

而手足唔會蠢到主動俾錢助養黑警

咪再on99打稻草人啦
1.有抗拒都好 一樣會打擊成場運動 同埋佢地唔醒目喎 醒目果d又識抗拒又甩到身喎
2.啱阿 但你屌樓主咪姐係助長緊偽黃騙子囉 你終於知你依家既行為係助長歪風啦?
利益唔係淨係錢阿 助養狗唔一定係直接比錢
例如多手足唔醒目比人拉 咁咪需要多d狗去拉人,去落口供同ot工作 好多狗人工都因為咁樣多左
屌樓主又點撚樣助長騙子呀
我屌晒兩邊 無衝突嘅打和 Super

佢唔應該送錢俾個仆街開大餐
同時間我係好睇唔起條仆街
為呃人幾舊水出賣人格

1. 打擊成場運動果個唔係被捕手足
係你9up嘅內容

2.例如多手足唔醒目比人拉 咁咪需要多d狗去拉人,去落口供同ot工作 好多狗人工都因為咁樣多左 你自己合理化黑警行為
講完有無笑咗出聲

按你嘅理論
如果手足易被捉,捉人成本同難度就會減少,易捉咗需要嘅人手自然下降啦on9
Logic failed

手足完全反對加OT俾克警
有人俾錢黑警一定俾大家屌

樓主係主動課金支持個先達狗呀嗎
人地未叫你課 你自己送羊入虎口
完全自己攞黎嘅
得喇得喇

我戇鳩我蠢

你叻你醒得未

駁唔撚到人就話人離哂題

唔撚知邊條撚樣離哂題先

藍絲都無你依d 人咁撚黑人憎

藍絲都唔會笑鳩自燃個個丫伯自己攞嚟

你未繼續笑鳩d同路人既人

由頭到尾我都無話要翻d 咩野

我只係叫人咪撚再好似我咁戇鳩比人呃

爬文啦柒頭

你條撚樣淨係識笑笑笑

你話我捐比佢都唔比機構

叫你跟我捐咁撚多又話我小學雞咩都你講哂

淨係識話人logic failed 機會成本

我開post就係減撚低比人呃既機會成本

唔係話人身攻擊

你條毒撚照下鏡啦 你覺得你自己樣衰既 證明你自己相由身心

我講親所有論點你就扯撚到雷公咁撚遠再唔係就skip 鳩人d 問題 之後再講一大堆廢話 講到自己岩咁

你未同柒頭叻 同 個位騙徒有咩分別

忍你地d 戇鳩仔忍撚得耐

淨係識笑笑笑 唔撚知以為成班藍屍集體比個偽藍呃錢

未多得你地依d 戇鳩中二病毒撚既連登仔高登仔

搞到d 人比人呃都唔敢開post 怕比你地笑

搞到更多人比人呃

我只係想講我開post 唔係想追討我個幾千蚊

我推足成幾日post 搵既錢多撚過我依度比人呃既錢

我目的係要所有人都知道條撚樣食人血饅頭 呃撚左幾萬到幾十萬

我再唔開post 只會更多人比佢呃

再繼續淨係笑鳩同路人比人呃但無比d 建設性個d

唔該請收皮你唔止對依個post 無幫助

你對成場運動都無幫助
真心想知 你有冇辦法搵到跟 我都仲有2部電話系條撚樣到! 我只系想拎番
屌你老母扼人,推多次你間鋪

先達正門口第一間,港科
依加個狗閪好似失左蹤
有無人未收到機
Tg 我
https://t.me/Solomon_Smile
邊撚到咁多原廠mon 呀
唔洗覆呢啲on9
Block左,等佢單機算
睇完佢講啲嘢,簡直浪費人生
先達狗一個也不能放過
樓主追擊成點?
我上年9月咁岩壞左XS MAX差啲寄咗畀佢整,好彩無
個陣佢話順豐去佢公司係報稱荃灣荃豐中心
推推post先
依加有好多人既電話仲係佢手上
雖然已經無方法攞得番 但係想搞下佢
唔好意思 推推post先🙏🙏
睇下有無受害者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞