連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
收工未呀死騙子
你捐錢俾啲無人識嘅individual 都唔柒捐基金/傳媒
你又知我無捐既
我貼收據上嚟
你係咪跟我捐咁多?
屌你老母
無建設性既提議收皮啦柒頭

唔撚屌鳩你地唔撚得
我唔知有幾多人比佢水撚左
到依加都仲不斷有人pm 我未收撚到機

Chui pak yin 我比撚左你戶口比稅局
你等比人查你 屌你老母
唔係話你無捐俾基金
咁大個人仲鬥捐得多 小學雞咩
難怪俾人呃

重點係你捐俾個無公信力嘅人係好不智
條友一講免費維修 你就知有啲問題啦
佢係賤
但係你嘅智商養起咗佢呀
你岩岩意思係笑鳩我捐比佢都唔捐比機構wo

你無比人呃撚過?

你智商好撚高?

我就弱智ok?
屌你條柒頭 柒左就消失啦
一開頭口口聲聲屌樓主唔柒捐基金/傳媒
柒左就話唔係話你無捐
樓主捐比呢條友 係 係樓主柒左信錯人
但樓主盡心盡力去支持手足
由基金,傳媒到手足部手機壞左都想幫手
你條柒頭就淨係識上網笑鳩人
咪理鳩呢d鍵盤戰士啦
一大佢捐錢就縮
睇撚死佢都無幫過咩手足
淨係識上網懶醒嫁炸
機會成本識唔識呀 econ第一課呀

你捐俾賤人就代表你失去將呢筆錢捐去幫人嘅意義
我無俾人呃過錢 所以可以笑你

養起啲騙子嘅傻仔 其實都係幫兇
無你呢啲蠢人 騙子就唔會有生存空間
見佢無啦啦淨係識笑鳩人

未問下佢咩事

唔撚怪得咁多巴打比人呃左都唔開post

未多撚得依d 弱智仔

淨係識笑鳩人比人呃

唔係一齊諗點樣令到依d 扮黃呃手足錢既人消失
佢呢d自我中心毒撚
成日以為眾人皆醉我獨醒
個世界有咩衰野 都係你班柒頭蠢搞成咁
我最撚醒 唔關我事
係丫我依加做撚完幫兇咁點撚樣?

係咪要沉默唔撚出聲 唔再比咁撚多人呃

屌你老母咪撚拋書包啦

機會成本我就唔撚識喇

我淨係知我開撚左post 少撚左超多手足再比佢呃姐

你咁撚柒醒唔撚見你提下d 手足唔好比人呃??

你笑撚完人 未搞撚到d 人唔敢再開post

對利用依場運動呃人錢既人未增加佢生存空間

你未增加依d 柒頭呃人既機會

如果你條柒頭係藍我絕對覺得你笑鳩我地無問題

但如果你係黃既唔撚該你自己反醒下
依d 未典型既自大毒撚囉

淨係識笑鳩同路人

唔係幫同路人

我都會笑鳩人比人呃但暗中笑未算

留cm係度笑嚟托柒咩 未影撚衰自己

你話有個藍絲比人呃 我絕對覺得要開香檳

但成班見佢黃諗住比生意佢賺都要笑鳩人

佢不如用笑鳩人既時間諗下點樣利用自己既智慧幫人揭發d 扮黃呃錢既人消失好過
你無心 但事實你係課咗金俾佢
佢因你而得益

你自己貼咗圖證明咗
我話你蠢係客觀事實嘅陳述
唔係阻礙你 無人理你我仲一翻好意有推post

你指正佢係正確
但係你的確係蠢 係要屌吓告誡其他人唔好咁蠢

我屌佢呃人同我笑你蠢
兩者係無衝突

問題係你自尊心太高
俾人呃 放上網又要唔想俾人笑
等於啲廢老娶支那婆俾人搶公屋
你都會笑佢蠢啦

柒咗俾人笑吓有咩所謂啫
佢唔留cm笑人 點感覺到自己醒目阿
佢呢d柒頭現實中點可能感覺到高人一等既感覺
咪唯有係網度笑下人踩下人 顯得自己高等
你自己爬文啦柒頭

我自尊心高

就係見到撚到你地班無建設既人淨係識笑鳩人

未搞到超多人比佢呃撚完都唔開post 嘈佢

我係你就唔買figure用依d 錢幫下同路人

笑撚完我對件事有無幫助

我蠢咁點丫??

係咪就要比你笑??

笑撚完我 d 騙徒係咪會消失??
一翻好意推post
仲要告誡人你當自己係邊個?
人地狗警司警誡都要警司先有資格 散仔唔得
你呢d日鳩日係連登開遊戲post,figure post
既柒頭有資格告誡人咩?
如果你話你一片黑心想笑鳩人 我都仲覺得你未到咁柒
又想拎光環又要懶正義咁 講到自己拯救萬民咁
面對下現實啦毒撚
起左佢底先好笑

係玩具台捉5毛就得

我係手機台捉騙徒就要比佢笑
唔好再笑鳩人

轉頭人地嬲嬲豬開post 捉鳩我地分化
nonono
佢唔係笑你 佢拯救緊眾生啊
佢屌你為你好 想救你炸
佢仲勁過耶穌
又聰明
現實一定名成利就
利伸:我無係告誡佢 我真心黑心笑鳩佢嫁炸
我呢d動漫毒撚邊有資格好似佢咁拯救眾生希望佢可以令世界更美好
唔搞講扯開話題

係呀 蠢就要俾人笑

因為佢用咗你俾佢錢

人地笑你 係用你嘅面子做代價警惕緊你
等你以後唔好再咁蠢養肥啲騙子

人係要百屌成材

屌係可以有建設性嘅

你完全係自相矛盾
因為公開自己on9俾人呃=會俾人笑你

你作出一個選擇 自然有相應機會成本
你選擇放上網,就係放棄咗面子,預咗會俾人笑,無得你唔接受

連登仔笑啲港女去性交轉運,
代表連登支持騙子咩? 你啲神邏輯再加埋啲港女怨婦嘅自尊心
就應該反省吓啦

唔好思想咁極端
乜柒都係呢個世界欠撚咗你咁
你自己都有責任嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞