連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
唔係街鋪嚟

周圍問都無原廠mon
真係好仆街
生意人!不過佢借黃又蠱惑你係唔啱,我撐你,樓主,如可以請轉換這銀行,我本人也有但未取消,但資金已經大部份去咕臺灣及美國銀行
幫推
無我d 錢都轉哂citi

依個銀行戶口係叫我fd 幫我過數
我都tg過佢,好彩冇搵佢換,tg傾都覺得怪怪地
仲有有人話佢本身比人係連登起個底
底王湘華
佢係先達做,正門口第一間,港x x 科
之後係 華寶中心10樓 做
戶口全名
恆生銀行
365 870666 668
Chui pak yin
英文名叫marco

報料tg
https://t.me/Solomon_Smile
自己換應該唔難 之前iphone6換過一次
前mone 一set買 好快換完
但如果只換玻璃就麻煩d 所以佢先叫你全換
你set原裝組件佢又可以賣返錢
叻叻!
原來一開始已經呃緊手足
其實本身個Post都好鬼鬼地。
XS無啦啦唔著機,擺低係先達,整好開到機,
不過呢2000蚊既XS液晶就岀左條紅線

個師傅就話無跌過唔會無啦啦出線,佢整底板就岀線

係唔係佢打鳩自己嘴巴? (懷疑換撚左)
咁耐時間應該已經賺唔少 先達狗死全家
我諗佢真係換左你個mon 或者佢整壞你個mon

但巴打你個mon 依加點
佢仲未過番250蚊比我 , 又話唔得閒但係上黎回post
推啦

回post 扮到自己先係受害者

但依到都已經一大堆受害者係度
我係行家,睇唔過眼,岀句聲
我堅持不吃人血饅頭, 唔洗叫我整機
講真我好鼓勵黃色經濟圈

但唔係接受係扮黃呃手足既"黃"店
on9 邊有可能俾你買到原廠料
佢肯幫你整未當唔知有依個post 但小心佢換哂你d 零件
反正依家只要係自稱黃店,講乜都有人信,就可以賺大錢
依家已經變成屌狗大賽,屌得愈大聲,就賺得愈多
得閒屌下狗,引起共嗚,然後就可以食人血饅頭
此風不可助長
之前睇過一篇報道
話Apple 對 parts 監控得好嚴
坊間所謂嘅原裝mon 其實都係
拆舊機 或者 第三方廠商生產

D咩原廠parts 其實都係呃9人
就係講緊信兒登狗咪死得囉 對佢地後講掛個牌頭係黃屎就乜柒都好 你唔可以質疑 唔係就五毛分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞