連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
http://www.hkma.gov.hk/media/eng/doc/key-functions/banking-stability/aml-cft/Gudiance_Paper_Tax_20150331.pdf

補充一下

我知狗閪你mon 緊

銀行有權停止 有懷疑既個人戶口

例如:商業活動 洗黑錢等

如有人投佈調查及發現銀行會終止你個人戶口

並要 解釋及証明你所有戶口往來既用途

如有懷疑戶口進行非法活動 銀行 需向相關執法部門進行投佈

拿唔好唔話我提你 要你拎哂戶口d 錢
唔係到時比人凍結就麻撚煩啦

仲有你同銀行解釋唔到呢

自己諗到後路啦
唔敢折 怕裝唔返
到時就gg
如果直接讀到你d 零件真假我諗好過拆機
如果軟件做到咁緊係最好啦,或者睇下官方肯唔肯搞囉
岩岩google 左個個係中国軟件嚟

唔知有無後門野
真 你唔識唔好拆 我就壞左home button
係 唔記得係咪叫手機_ _ 唔建議裝
呢啲程式唔知會唔會拎到imei 制唔過
或者去對比下同款機,睇下啲色有冇唔同?

如果原本係OLED,之後換咗LCD,咁應該仲易check,試下將部電話較到最暗,然後睇下個mon有冇閃就得啦,如果用個cam影落有閃就係OLED,冇閃就係LCD

利申 唔知work唔work
如果Home button 應該係8或之前既機嚟
換咗個芒就用唔到個touch iD?邊個教你架?笑咗 我同你講 你同樓主同埋個老千都係弱智既 呢啲咪樓主所講既專業囉 如果係專業又點會犯埋啲咁低級既錯誤 返回鍵一定要跟返原本部設備 用別的返回鍵 就沒咗指紋識別架喇!
攞硬佢咩資料都讀哂你
其實拆機會最肯定到 因為mon我印象中唔會跟imei 即係無code對返個mon同部機
如果係X打後應該可以用呢個方法,至少知道係咪OLED

如果8或之前或者試下對比下同款機啦,應該最直接嘅方法係咁
x 都係 ips
Xs 11pro先係oled
都係或者自己唔敢就去apple 話部機有d 問題睇佢整唔整
係咩,sorry無用開iphone,無錢
屌 咪話左我知換mon唔一定壞home button囉

同我知一部跟一個home button
我本身係白mon 佢換左個黑mon個home button仲點會一樣 所以用唔到touchid都預左
係唔估唔到連㩒個制都唔得
可以用愛思助手,檢查一下手機有無改動/偷換零件
自己半個ifanboy同鍾意科技野先有研究下

但iphone 係窮撚恩物 部機 買完就用幾年唔操用的話
Push
Push
我都有留意開電話嘢嘅,不過我啱啱先查完話iphone x係第一部用oled喎
係wo

柒左
香港地邊有人真係好心
利字行頭
OLED閃閃閃好似食咗屎咁,特別係夜晚熄咗燈玩電話,開得光又唔得,開得暗又閃閃閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞