連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
諗住幾舊水 無為意 唔係淨玻璃 因為碎得好勁
佢話佢有塊新Mon 係度 幫我換
但偏色真係偏得太離譜
推下隻先達狗
呢d咪賣人血饅頭
如果個touch 無壞就姐係 爆玻璃

但如果偏色你可以入setting 輔助使用 顯示與文字大小

顏色濾鏡 自己慢慢較
無啊我都唔撚識
越睇越嬲覺得佢個人好cheap好嘔心
嗰陣以為佢心地好好 仲同過佢食一兩次飯
哇屌咁撚仆街
換電返蘋果算啦
比錢換mon 仲要1換1 ?不如自己換 !我覺得佢冇呃你 起碼有野比到你 就算自己上淘入貨 都冇可能百份百係原厰屏 用到咪汁到囉 係你要求高同太蠢姐 利申不會假手於人 乜都自己搞掂先係最完美
一早都估到冇咁大蛤乸隨街跳
但追晒20幾頁post之後有d疑問
正常番apple store整機係會經d藍精靈交比後台既師傅check機同整
冇理由會好似樓主咁唔整又幫佢拆開左仲同佢講淘寶貨乜7
之後仲話係出面換到原廠mon?
而且樓主始終唔肯po晒同個狗閪既完整對話出黎

有機會係同行睇唔過眼做9佢
勸大家唔好跟車太貼
係丫係丫我係鬼 佢係手足

自己睇啦屌你老母

幾撚多人比佢換撚哂d 假零件 你不如話全部受害者都係我分身 唔好跟車咁貼
話追撚左廿幾個post
嗱我冇屌你係鬼,我亦都信條友係仆街
但你始終答唔出上面幾個問題
我就覺得你有d似行家咁姐
我洗唔洗2500蚊佢呃鳩佢

我嫌錢多?
我叫佢比佢入貨個個人同我對質佢都唔撚比啦
佢係真黃唔會咁多受害者啦

自己諗啦
假如你係同佢掙生意既,比2k5揭穿條仆街都唔係唔make sense

當然呢d都只係我9估,無不如答番上面幾個問題
點解apple d人唔幫你整又會幫你拆機仲講一大輪?
出面正路係冇原廠parts既,去邊度換?
完整對話圖?
戇鳩我有得比1600 蚊佢 整mon 我比夠2500 佢做咩撚野丫

佢拆完機先話唔係原廠mon 唔整

咁我邊度換左原廠mon 關唔關事

我post 撚完你未又係話我

推第二間鋪

我打後個d 原本都係鬧佢 你係咪睇?

我理虧既話佢會唔會覆完一句唔上水
我都幾肯定99%既藍精靈係乜7都唔識,有咩淨係叫人洗機, advanced d 既specs都唔識。而且佢地個流程整機係會交比後台cfu,佢地負責聯絡only
咪就係 自己都識拆開 沒可能唔識裝返上去 基本上自己都換得既野 點解仲要假手於人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞