連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
你同佢d 口吻都幾似wo
就算電腦拆有時裝返就係著唔到
有tg過佢
覺得佢講野有D怪
最後冇畀錢佢
算啦分分鐘同一條友嚟

一係裝睡的人永遠叫不醒
後台d整機佬識幾多我唔sure,我係針對話前台既藍精靈大多都係廢既
利申有部6s+之前番原廠整過好幾次領略過
如果樓主想屈我係果條友既分身既,建議起下我底
純粹係一個路人追完po覺得有d奇怪only
唔講得?
你未得一個post 講iphone

姐係你覺得apple 叫佢維修佢唔會講d 野係唔係原廠既

講係唔係原廠都要後台先識

Apple 係唔係專請d 殘疾
手殘問題 自己整壞咗姐
講來講去 佢根本無去原厰整
講來講去 因為佢要求太高 自己搞掂咗 再返去屈水
講來講去 因為傾唔掂數 上嚟唱衰佢
講來講去 有可能係勞資糾紛其中一個原因
講真

我上apple 維修多過你啦
藍精靈唔會幫你拆機,又點會同你講係咪原廠呀
當然你話後台check完叫佢傳話係有可能既,但就唔會開晒部機咁比番個客囉
又用埋啲 無日期又無維修項目既屎橋 厄清純可愛既連登仔女

係咪要講到咁撚詳細話
話我book 撚完維修
之後拎左apple 比藍精靈整
藍精靈就將我部手機交比後台維修師傅
而後台維修師傅話我個手機非回廠唔整
藍精靈轉述比我聽

睇件事唔好追住一點嚟睇

依個預約維修又點睇

我有心裝鳩佢?
人地換個假mon呃樓主係真mon仲唔係問題?
好撚慘

叫人唔好再中伏比佢呃

就比佢講到我想爭生意做

成個post 我都無推薦邊間手機維修或者
都甚少有巴打睇d 手機鋪名點係輕輕帶過

其實真係明點解d 人中左伏都唔開post 屌

但我開得post 預左 要揭穿佢 就唔會理佢地點講

笑我戇鳩唔緊要

以為我戇鳩到拎2500 嚟做鳩條狗閪個d 真係仲撚戇鳩過我
我睇唔到佢打咩我唔知幾時block 左佢 可唔可以cap 比我睇
我自己本身做緊呢行,老實講一隻Mon由液晶,IC,蓋版,排線,每一part都可以有原裝有假野。
一般黎講除咗先達同深水埗之外,其他舖都好少再用假野呃9人,通常都直接開兩個價比客自己揀。
屌,又多個苦主
800蚊部 iphone , 比呢條撚樣搞到部機變垃圾,屌你老母
係800蚊 iphone x

仲可以比人話追哂post 都話我鬼
但個狗閪
就山寨扮原廠 仲要拎我個真mon 去賣
比我捉撚到 就死撐話換左玻璃既真mon

之後又話人地比貨佢唔知真定假

但佢自己講到唔識分 同埋佢無責任分辦 個mon 係真定係假

又話有質疑點解唔搵佢維修去第二度維修

就係佢第一次換左個lcd tft mon 比我之後我嘈鳩佢再換個oled 比我但係一睇就知 唔似真mon

再隔左一兩個禮拜就壞左

我會唔會咁戇鳩再比錢佢換d 垃圾mon 比我
係咪先前話自己幫人維修唔收錢 又差人一條loan 果個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞