連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
好在我對眼慣左 開到勁光都無野但人地會話好殘眼

但我散光好深

Oled 有個好處係睇片 黑位一流

好似batman 依d 偏暗調

Lcd 漏哂光好辛苦

但無比較就無痛苦以前用iphone4s定4個mon 都覺得好撚正 岩岩轉 retina ips mon 個陣
下 上佢屋企 我肯定有絲打信左佢搵過佢整...唔知會唔會出過大事小事

以前已經覺得佢別有用心 諗唔到係錢
sorry 我應該講清楚係 係佢屋企樓下等
唔係係上佢屋企

我諗應該未有人咁蠢比佢呃肉體既
因為條狗閪又矮 又柒應該唔會有絲打睇得上眼
整電話嗰啲多數都古古惑惑
我都比過電話佢整
後來再換機時先比人發現部機比人拆左某啲入面嘅嘢
同埋類似人地問點解會比人整成咁

同埋部機換完mon 明顯個mon暗左好多 人地話應該係唔靚嘅mon先會咁
咁撚多"偽"苦主點解 事主唔澄清下

又話我夾埋個行家做鳩你又盛

你唔撚屈埋我夾埋個行家同你老母開緊戰tim 丫

司馬昭之心 笑撚左

個閪你未係囉

你咁撚黃 咁多"義修手足"

去撚哂邊丫 無個幫你講說話wo

屌你老母

黑店扮黃店

食屎啦你
咩型號

痴撚線成個post 至少30個受害者
補返圖先
iPhone 7 plus 換MON
同埋整完個home 制都係壞
利申我都係比「成本價」整
唔係想貪小便宜
純粹見佢個post講到咁
想支持下
屌 我諗我同你差唔多一樣 聽日拆返開望下
個mon直情仲有個印
同埋我問左朋友熟嘅先達友
原來我當初拎去先達整
都唔洗佢個成本價咁貴

我印象中部機隔左接近個月先比得返我
(話個mon無貨)
我個mon 同你 個mon 都唔係同一個地方攞貨

但我岩岩google 左星信 好似係中国

佢唔係無貨佢係將d 錢去哂旅行同埋收到風佢12月去左旅行
個個印就係手機 佢拎貨個間公司做佢保養既印
19年12月
起底啦
有相最好貼埋出黎
依條撚樣真係做撚衰晒手機行業
仲要喺度扮黃 屌你老母
我做依行都睇唔撚過眼

之前睇佢啲post乜撚嘢成本價已經想屌鬼
不過念在同行算鳩數
但依單完全係過鳩份

點解?呃鳩人
一)乜撚嘢換玻璃易入水要成個換,我屌你老母啦
二)成個換都算鳩數,收1600比c貨?屌你全家啊
三)食埋人哋個原裝mon換玻璃再裝比第二個,人血饅頭

喂,你要賺咪直接啲囉,無話唔比你賺
但又要扮撚晒深黃,然後免費,義務咁撚樣
會唔會有啲過鳩份啊?
依單嘢你話你賺100-300我都比你話義務
你起碼賺人哋1800你扮乜撚嘢義務啊?
巴打,你依部XR嚟過喎
推到條騙子含家產
起身推下
上年10月試過想揾佢整好舊電話
Iphone 6嚟 話收成本價400
見佢只係平得人地少少就知點都唔係成本價
所以寧願唔整

有冇巴打有介紹可以拎返舊電話資料?
最重要係啲相,開唔到機加mon已爆
行家一睇就知龍與鳳
Chui pak yin 還錢呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞