連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
lm
有晒對話紀錄架
洗唔洗post出黎
lm
其實出去整一定係換垃圾mon, 假mon, 後壓mon, 一定唔撚掂唔好再去出面換,返原廠
真正好果d咪就係做唔住果班囉,我識果d老實師傅個個都太撚老實做唔住執晒,d黑店狗閪就風生水起
屌你老味見到都心up,我之前開檔整手機果陣換隻mon正價先賺果200,樓主果款Xs max我換最靚果隻原後壓玻璃先$550,都比撚樣西客嫌貴,最後做唔住執左
呢D撚樣換個最撚屎既賺2000蚊既就個個衝住比佢呃
巴打好慘 希望有良心嘅店唔會買少見少
btw巴打你學整手機呢門手藝係點入手?
之前睇直播見到佢有份扔雞尾酒入尖沙咀警署
好多年前返華強北讀相關課程學啦,我都做左8年,開檔都開左5年,上個月岩岩執
321呀,還錢未,dllm
有冇得追究?
仲有有人話佢本身比人係連登起個底
底王湘華
佢係先達做,正門口第一間,港x x 科
同蓋x x世通訊做
之後係 華寶中心10樓 做
戶口全名
恆生銀行
365 870666 668
Chui pak yin
英文名叫marco
3月份去左吉隆坡修讀手機維修課程
間野叫wikimobi Technology (課程成$27000)

報料tg
https://t.me/Solomon_Smile
起到先達狗底
有苦自己知,用最靚料,但一部機賺得200蚊
仲要俾人壓價,話人地換Mon幾平幾平,
每日含住淚做維修,賺埋都唔夠人地多。

黑店換Parts,一單執2000,等於我地忙成日
說好的義修啦

屌佢老母

咁撚耐都無人話比佢義修過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞