連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
咁又可以

換玻璃apple 應該check 唔到
我就係唔甘心,得閒報吓1823捉佢食煙都好,再唔係就報吓消防,當然最直接緊係海關啦
都係

成班先達狗都係正仆街嚟呃得就呃

但個狗閪轉左華寶中心10樓
應該咁講 係home button無曬反應 同用無制既新iPhone一樣
咁你都制,都好大犧牲喎
得閒研究吓啲相關法例,介紹你睇吓 專業清算師,話唔定有所得著
自己蠢囉 以為黃就唔呃人 本身見到著得返都好開心 就鬆懈左
咁可能係 但我無再覆 300當著返部機就算
屌 咁講一講我都開返部機睇下先
不過暫時未佢狗閪既朋友tg 我 掌握到依個資料
依個狗閪就

依加我最少會向稅局舉報佢避稅先
正常人點會拎到蘋果原廠mon吖。。。。
都有 300蚊唔算多

有幾個手足連我比佢呃二千蚊以上
有仇不報非君子,就算要我用幾多時間都好,見到佢哋仆街就即刻抵返晒
華寶中心係邊到!?樓上鋪嗰啲黎?
告唔告到詐騙或者商品說明條例嗰啲呢
冇㗎 真係當買教訓 四圍宣傳叫人唔好去囉
初初唔知真係以為有丫嘛

咁當然有d 二手機或者無得解鎖既機都會拆佢d 零件賣

依d 都算係原廠 係我心目中
係觀塘鴻圖道

係樓上鋪嚟
自己拆過iPhone都知home button好易爛
係估唔到出邊整既手勢都咁差
本身見係同路人 就唔想為難佢 點知
難入唔係當場捉佢

佢唔認都得

但逃稅就無得走
因為佢自己無心埋人維修

或者有心整壞人地d 配件

等人地放部機比佢或者再換人地d 配件
應該係佢

分分鐘佢真係無換或者換哂你d 零件
以前返過工係做二手電話 有電腦程式可以check到舊電係咪原裝 唔知mon得唔得
同大陸會有片教分真 舊 同後壓mon
香港會有公司整舊壓mon 好似成本係100以上
睇整幾多同咩型號 未必一定返左大陸
但大陸件真係好撚平
上網睇下拆機片,然後試下自己拆完再對下啲零件嘅樣or no.

咁得唔得呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞