連登專業呃錢 iphone 維修 無敵是寂寞

970 回覆
254 Like 12 Dislike
近排係先達換玻璃 冇係現場睇佢換
宜家擔心佢會唔會偷偷換左我個原廠mon
宜家有冇辦法知個mon係咪原廠
我唔理佢係咪

有人質疑我未繼續解釋

當個個人 理咩虧淨係識發爛渣 就自然無人信佢講野

我就係想 無人會再信個狗閪

如果我無視佢

就會有人執住依點嚟咬住我唔放
岩岩追完post 條友純粹係惡意攻擊 講野又無point on99咁 我都block撚埋
之前個最換個兩個mon 比我個3d touch 都係好撚垃圾
同埋

無線叉電個陣 個mon 個touch 係會係咁跳 有干擾咁

睇自己用上手睇一感覺都會覺得好似差過原廠咁

就係靠依d

如果有工具就自己拆個mon 出嚟睇
又多個苦主,點分就真係幫唔到你,只可以講打定輸數啦

下次唔好去先達啦,就算比你望住都好,你識分咩
唔該巴打 做足功課

Leezy 你同d 黑警死全家 thx
我呢排日日去先達想打鳩個撚樣都見佢唔到 唔知係咪搬走咗
社會人格 永遠都支持少數
iphone 8p
吹撚到話我靜音制老化 我舊機用幾年都未老化
我部8p 啱啱過保養佢都話老化
以後都唔會入先達 成班窮狗
有人報料話佢係
華寶中心10樓 做
邊個室就唔知喇
我都係咁 個時7著唔到機 放住都無整 見到有post又係黃就試下 好神奇 本身我個mon係白 換左做黑mon部機就真係著得返
拎機個陣太趕無試到 整完個touchid壞左 㩒唔到 sense唔到 後尾試左唔得問返佢 佢問我以加有無㩒到 我就無再覆
見著得返又無其他事 就無再追究落去
一黎Touch ID換左個mon就sense唔到
二黎Touch ID本身都易壞
我本身以為我係個別事件 但點知都有人係咁

利申 換mon係唔一定壞Touch ID 以前有揾開其他人整左好多次都無壞
睇到樓主仲話佢專業先最可怕 估唔到咁淺既基本技術 都可以厄到咁多低能仔 又一證明口技係勝過手藝同經驗
當正所以客係水魚咁劏
無理由比呢啲人渣呃完都由得佢㗎,要諗諗有咩辦法懲罰呢班垃圾先達狗
壞touch id都制
我諗係佢本身整壞你個touch id 想用"成本價"收你部機

有巴打都咁中伏

或者條狗閪 幫你揭mon 個陣 整斷左 touch id 個d 插頭線

利申以前就係自己換mon 咁樣中伏
用緊ipX 係咪9成都會換你個mon?
諗住淨換玻璃佢唔會掂個mon所以照整
但以佢咁"專業"好少唔知道個touch id 好易整爛
有乜值錢咪換乜囉,你話整mon啫,你又知佢無拆過其他嘢?
先達狗d 野真係難信得過分分鐘幫埋你所有野換淘寶野咁

就好似個狗閪都係咁偷哂手足d 零件
其實無
D 人唔係佢到整機就得
依加iphone 又炒唔起
唔怕同樓主講 我一早係個老千pt提大家要小心 點知比班黃蟲狂圍巢 吊你老母 呢啲咪現眼報囉 低能死
攞去apple 叫佢QC肯唔肯?
救個安心/死心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞