[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
鬼爪
蓄快啲高傷啲,克多個屬
唔係解左行路先有行打既requirement 直到另行通知咩
兩樣野黎喎
咁即係有咩bonus
屌我都係26場 好零丁
可能係唔使行打25次?
lag機lag到冇癮

上r7無鬼龍捉既
你鬼同龍個章銀左味, 金左有加成捕捉率
我PVP出既鬼龍每次都係黑波+波蘿捉
想間有咩counter瑪麗既推介?
電超呢?
隻撚屌咁熱門係因為血高同埋得3個屬剋佢, 草 電 毒
奇異花. 草同毒都剋到佢 (社群日土台龜都得,但細技唔夠花黎)
一係代歐(防御形態) 開雙技電+石, 電鳩佢
巨沼 大招水+毒都得, 但佢招毒儲得慢D
一線寵係尼2 3隻,
奇異花得76IV
代歐有84IV
邊隻好?
岩岩打一SET贏3場扣分
草系無瘋狂植物好難吊打瑪力老母
https://gostadium.club/pvp/iv?pokemon=Vigoroth&max_cp=1500&min_iv=0&att_iv=1&def_iv=8&sta_iv=15
尼個網, 入番奇異花英文名, 再入攻防血, 計到佢去到盡有幾CP
我有隻1393 15 14 15 既鋼柱
計出黎反而有1498cp

說好的 0 15 15 呢?
我其他低iv 鋼柱 反而最多得147x

究竟點計出黎
IV 黎講攻擊所佔CP比重最多
攻大約 7成 防2 血1 咁上下
如果隻野0/15/15 0係攻先係1500CP
咁15/15/0 就一定過1500
數學理論, 希望你明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞