[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
留定塵整雙技鋼柱
中間果隻轉做鋼柱就好夠打代歐搭鋼柱組合
我隻鋼柱1503咗。。。。。。
依家七日任務進化個隻, 金屬爪+打草結都得, 試過幾次大家都無盾, 係呢邊嬴。
平時草系會怕冰, 但呢隻唔怕(隻瑪力因為有冰招, 無盾的話草系會俾佢1.6倍)。
亦因為金屬爪呢招, 皮可收同月巴丁都剋到。
4勝 出水水獺
咁好似好過Forrestress
隻game都弱撚智既,真係打鳩到醋當你有隻熱帶龍係隊,打左十幾場都唔見魚王,一換走佢,就場場見,真係場場見,當你放怡雷姆,對家就10場有8場係妖精類放頭,到調鋼柱放頭,就次次對方恰雷姆放頭,放青鳥,對方就亞羅拉雷超手,打撚咩仆街,昨日贏左一次5連,今日就連比人咁輸十幾場
基本上贏頭陣,已經贏左8成
希望會改短切換精靈嘅時間,唔改pvp根本運氣game
最燥唔係呢D , 而係隻98青鳥雙技俾條女鳩禁左下強化變左1514
都唔知佢有screen 過定真係咁黑
我都覺
用雙鋼時又噴火龍又炎帝
咁你要禁住佢用支鳩好好教訓佢
㩒住佢然後巨龍用龍之波動教訓佢
當你係果個情況時, 係完全冇呢個沖動.
只能夠好撚嬲咁係自己堆list入面睇下有冇其他竉可以出...最後搵到隻IV35 既青鳥都死死地氣用400糖+ 1萬塵+ 25 糖開技再+ 35000塵去upgrade 佢

最後得番1474CP...一陣拎出去打睇下會唔會廢撚左......唉
下次可以用Poke Genie模擬下最接近1500係幾多先升
我係check下DEF同HP IV高既青鳥 睇吓邊隻最近1500就升邊隻
老實講其實都係相差唔多, 最緊要15攻,
Break point過唔過, 都係睇彩數。
睇開啲用巨龍之波動啦
有隻靚月伊, 但無珍藏
#metoo
有冇人有珍藏月伊可交換
珍藏技有咩用?
月伊唯一一招非惡招
遇到抗惡既都仲有得打 e.g.瑪力露麗
之前捉落有珍藏技既普通伊貝,依家進化會繼承?
就是唔得
有咩好用 打2500騎拉帝納 想練定或者行住先
揾隻卡比就得你真係好唔鐘意鬼龍可以加隻飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞